Horoscop 20 februarie – Fecioarele sunt seducătoare și iubitoare!

horoscop - zodiac20februarie 1024x576

Horoscop 20 februarie – Fecioarele sunt seducătoare și iubitoare! Taurii încep săptămâna cu vești bune, Racii în schimb primesc vești proaste care le dau peste cap toate planurile iar Peștii iau în calcul să înceapă renovarea locuinței.

Berbec
Te afli într-un mediu aglomerat în care ai ocazia intri în contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umană e de invidiat, pentru ştii de fiecare dată cum ţi exprimi punctul de vedere în funcţie de interlocutorul din fața ta. Eşti un exemplu de socializare şi comunicare, deoarece tu găseştiîntotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversaţie cu oricine, chiar şi cu cei necunoscuţi, iar calităţile pe care le implici te pun bine în valoare, devenind o prezenţă agreabilă şi căutată de multă lume.

Taur
Dacă aşteptai de undeva vestea ai fost admis într-un anumit colectiv, vestea cea bună poate apară chiar azi! Ca fii primit cu adevărat într-un mediu în care visezi intri, trebuie gândeşti ca ei, vorbeşti ca ei, adopţi modul lor de a fi. Poţi face asta, deci nu încerca -i schimbi tu pe ceilalţi după şablonul tău, ci invers: ajusteazăţi tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e uşoară, dar comunicând în permanenţă, cerând ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptând sfaturile, vei vedea nu va trece mult şi nu va mai există nicio diferenţa între tine şi tovarăşii tăi. Dacă îţidoreşti faci parte din acest grup, un efort te integrezi, pornind cu modul de gândire!

Citește și: Horoscop special – cifra destinului tău!

Gemeni
Dacă altădată ai reuşit ajungi la un anumit ţel, de ce te îndoieşti ai fi capabil repeţi succesul şi acum? Priveşte în trecut, la vechile tale reuşite, şi ai vezi câte poţi face. Nu contează e greu drumul până la împlinirea acestui scop, ci contează poţi! Ai putut şi atunci, se poate repeta succesul şi de data aceasta, totul e priveşti spre trecut cu înţelepciune şi cu dorinţa de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi în urma ta ca ţi aduci aminte ai şi greşit, ai primit şi lecţii de la viaţă, ci priveşte spre cel care ai fost cândva doar descoperi cât de bine ai reuşit altădată într-o situaţie similară celei de azi.

Rac
Planurile tale sunt date peste cap de o veste proastă care cade în calea ta ca o bombă. Te trezeşti brusc la realitate şi suferi amarnic, pentru nu ţiai luat măsuri de precauţie din timp. Ai fost avertizat, pe diverse cai, se va ajunge aici, dar tu ai continuat te joci cu focul. Dacă teai fi oprit la timp, dacă nu ai fi continuat în ciuda avertismentelor mergi pe gheaţa subţire, ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tăi efectele propriilor imprudente. O lecţie bună caaltădată nu te mai încăpăţânezi!

Sursă foto: alphacoders.com

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - suflete pereche 150x150Citeste si: Horoscop special – din ce zodie e sufletul tău pereche?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.