Horoscop 13 februarie – lucrurile se complică pentru Tauri!

horoscop - ZODIAC 1024x673

Horoscop 13 februarie – lucrurile se complică pentru Tauri! Fecioarele au azi chef de distracție și nu iau nimic în serios, Balanțele descoperă o minciună care le-au afectat viața iar Scorpionii se dedică prietenilor.

Berbec

Ceva drag ţie se apropie de sfârşit deci trebuie te obişnuieşti cu ideea nu te vei mai bucura de această senzaţie plăcută multă vreme. Tot ce-i frumos se încheie, la un moment dat, vei rămâne cu amintirile plăcute, cu trăirile acumulate, dar trebuie totuşi te detaşezi şi treci mai departe fără a te crampona de senzaţii. Nimic nu-i veşnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanţa, deci de mâine te vei gândi la aceste plăceri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar mulţumit ai avut parte de ele.

Citește și: Horoscop special – ce își doresc zodiile de Valentine’s Day

Taur

Nu încerca repari azi problema în care eşti deja prins de ceva vreme, pentru azi nu deţii toate resursele necesare unui succes deplin. În ciuda eforturilor depuse, lucrurile se complică şi mai mult şi practic consumi inutil energia investită într-un plan fără prea mulţi sorţi de izbândă. Opreştete un pic din acest film de acţiune şi permite-ţi o zi de răgaz pentru a medita asupra lucrurilor. Dacă nu insişti termini totul acum, vei începe descoperi aspecte noi, care erau demult acolo, dar dincauza stresului, nu puteai le vezi. Eşti obosit, deci mai degrabă ţiai lua o zi de vacanţă, în care nu faci nimic, pentru oricum nu-ţi prea iese.

Gemeni

Nu te grăbi ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. E posibil mai apară detalii suplimentare şi, dacăai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scăpa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Amână marile decizii pe altădată, pentru azi ai o viziune incompletă asupra evenimentelor. Încă se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc şi vei regreta teai grăbit asupra primei idei la care aiajuns. Mai chibzuieste!

Rac

Uneori norocul vine din două direcţii diferite şi nu ştii ce alegi şi există această posibilitate şi astăzi: fii în faţa unei decizii în care, orice ai alege, tot bine ar fi, atare poţi lasă un pic lucrurile şi la voia întâmplării. Dacă un lucru n-a mers bine prima oară din cauza unui mic ghinion, acum ar putea ieşi excelent, pentru ai parte de a două şansă! Profită de ocazie pentru totuşi, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Dacă ţi se oferă a două oară, nu trebuie s-o ratezi, nimic nu merge veşnic! Dacă nici de data această nu-ţi iese, atunci e greu de crezut eşti atât de baftos încât apară şi a treia oară!

Citește continuarea pe: Huff.ro

horoscop - inselat zodii 63184700 150x150Citeste si: Horoscop special – zodii de femei care sunt înșelate de parteneri

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.