Horoscop 17 februarie – Pești, curaj! Dați o șansă iubirii!

horoscop - zodiac17februarie 1024x576

Horoscop 17 februarie – Pești, curaj! Dați o șansă iubirii! Astăzi, Taurii luptă cu stările depresive, Fecioarele sunt ținute pe loc de atitudinea pesimistă a celor din jur în timp ce Capricornii au parte de prea multă energie.

Berbec
Uneori trăieşti din amintiri pe care le consideri mult mai preţioase decât ceea ce îţi oferă prezentul, dar fiind atât de concentrat la ce frumoasă era viața ta cândva, s-ar putea pierzi din vedere şanse excelente care apar chiar azi în calea ta. Da, trecutul tău e frumos, merită îl foloseşti pe o resursă de energie pozitivă, caţi aduci aminte cât de multe lucruri minunate ai învăţat până acum, dar de data această închide acel capitol şi priveşte atent la ceea ce ai chiar aici şi acum ladispoziţie. Prezentul e mult mai valoros şi are pentru ţine un dar de mare preţ, asupra căruia merită ţi concentrezi toată atenţia.

Citește și: Horoscop special – cifra destinului tău!

Taur
Numai de tine depinde restabilesti echilibrul într-o situaţie care nu ar face plăcere nimănui. În mâna ta se află leacul acestei situaţii şi vei descoperi orice problema are rezolvare dacă adopţi o atitudine optimistă, tonică, pozitivă. Luptă cu stările depresive ale celor din jur, spune nu condiţiilor impuse de alţii, sari peste obstacole cu o atitudine de om liber, descătuşat, care are în bagaj toate resursele necesare depăşirii oricărui tip de blocaje. Nu există porţi închise azi în calea ta, nu există nu pot şi nu există abandon sau amânare. Spui un mare DA în faţă provocării inarmandu-te cu resurse uriaşe de se poate şi astfel nimic nu te mai poate opri dinavant!

Gemeni
Lumea apelează cu încredere la tine pentru ai reputaţia de judecător imparţial şi corect, care întotdeauna da cele mai juste verdicte. Vei analiza la rece situaţia de faţă şi îţi vei exprimă părerea cu argumente logice incontestabile. Asculţi ambele poveşti, şi dintr-o tabăra şi dintraltă, cu scopul de a extrage o concluzie care restabilească ordinea. Nimeni nu te poate acuză ţii cu vreuna din părţi, pentru eşti surd şi orb la orice influenţă din afară. Eşti foarte sever cu oricine încearcă te corupă!

Rac
Stai ce stai în umbră, dar şi când ieşi în faţă şi îţi exprimi punctul de vedere te remarci într-o aura cu totul specială, pentru emiţi o idee strălucită ce merităascultată de toată lumea cu respect. Poţi fi primul în orice confruntare intelectuală, iar competiţiile nu te sperie deloc pentru te simţi bine pregătit şi ai încredereîn forţele proprii. Stăpânirea de sine şi siguranţa ceea ce spui e de valoare te vor propulsa direct în frunte, iar meritele îţi vor fi recunoscute pe deplin.

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - oranasterii 150x150Citeste si: Horoscop special – ce șanse ai în dragoste în funcție de ora nașterii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.