Horoscop 06 februarie – Săgetătorii, captivi ai amintirilor!

horoscop - sagitariu 1024x576

Horoscop 06 februarie – Săgetătorii, captivi ai amintirilor! Se anunță o zi cu probleme financiare pentru Scorpioni, probleme de adaptare pe Balanțe și reușite pentru Lei.

Berbec

Cea mai mare bucurie a zilei este socializezi, treci prin locuri pe unde ai ocazia te întâlneşti cu amicii tăi sau de a face noi cunoştinţe. Dialogul merge unspeste tot, pentru ai un talent aparte de a te adapta oricărui mediu şi oricăror subiecte de conversaţie. Eşti primit cu braţele deschise de un grup de persoane pe care abia acum le cunoşti, dar unde laşi o impresie excelentă, ceea ce îţi va asigura o integrare rapidă în noul mediu.

Taur

Munceşti cu sârg, pentru ai nevoie de bani şi eşti convins la finalul eforturilor de acum te aşteaptă şi rezultatele palpabile pe care le aştepţi. Ba chiar eşti capabil lucrezi şi peste program, peste puterile tale practic, pentru fiecare ora care trece te apropie şi mai mult de roadele pe care le visezi. Merită tragi tare acum, pentru nu mai e mult până la scopul propus, dar nici nu aluneca spre exces de zel sau extenuare, care te pot face greşeşti. Organizeazătemai bine, fără a-ţi consuma toate resursele de energie.

Gemeni

Viața de cuplu este fericită, armonioasă, paşnică, exact aşa cum îţi place ţie. Te dedici cu plăcere responsabilităţilor casnice care îţi revin, jucând rolul de părinte perfect, de soţ ireproşabil, de gospodină de nota zece sau de cap de familie demn de apreciere. Evenimentele care au loc azi la voi acasă va dau tuturor motiv de fericire pentru sunt rezultatul unirii forţelor tuturor, părinţi şi copii, deopotrivă. Dacă nu ai copii, cine ştie, poate se aude aşa o veste în perspectiva!

Citește și: Horoscop special – Venus retrograd, efecte sale asupra zodiilor

Rac

Ai grijă cu cine îţi petreci ziua, pentru tu eşti într-o pasă excelentă iar compania nepotrivită ţi-ar putea tăia şi ţie tot cheful de a face ceva interesant. Nu staacasă, nu sta singur, dar nici nu atrage alături de tine oameni care au ceva pe suflet, pentru ştii cât de impresionabil eşti şi vei lăsa orice activitate care ţi s-ar potrivi mai bine doar pentru a-i ţine companie la greu. Unii te vor acapara cu problemele lor personale, cu care chiar nu ai nicio legătură, dar parcă nu poţi rămâne indiferent la lacrimile lor şi încerci le fii alături cu ce poţi. Prezenţa ta le face bine!

Sursă foto: wallpapersafari.com

Sursă horoscop: huff.ro

horoscop - eclipsa de luna 150x150Citeste si: Horoscop special – eclipsa de Lună din februarie, recalibrare și magie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.