Horoscop 23 februarie – Taurii descoperă care le sunt prietenii!

horoscop - horoscop23februarie 1024x683

Horoscop 23 februarie – Taurii descoperă care le sunt prietenii! Astăzi, Racii sunt sensibili la problemele celor din jur, Leii cer ajutor divin pentru situația în care se află iar Capricornii se simt neglijați.

Berbec
Nu te simţi în largul tău într-un anturaj mai numeros format din persoane necunoscute. Deşi de obicei găseşti uşor subiecte de conversaţie pentru a intra în vorbă cu oricine, azi nu reuşeşti deloc te apropii de ceilalţi. Simţi o uşoară ostilitate din partea lor, dar nici tu nu ai prea multe în comun cu ei şi preferi faci opinie separată sau stai pe margine. Dacă ar există măcar o figură prietenoasă printre aceşti oameni, ţi-ar fi mult mai uşor, dar aşa toate încercările tale de a lega o conversaţie se lovesc de tăceri, de antipatii, de limite intelectuale peste care nu poţi trece.

Citește și: Horoscop special – din ce zodie e sufletul tău pereche?

Taur
Prietenii sunt foarte importanţi în momentele critice. Vei descoperi azi ce uşor îţi revii dacă accepţi alături de tine oameni cu tonus pozitiv, care te ridică şi pe tineînapoi la suprafaţă. Caută persoanele potrivite care te ajute ţi revii, deci fugi de alţii şi mai trişti, şi mai împovăraţi de probleme. Optimiştii îţi vor ridica moralul şi te vor readuce la lumină, ca atare trebuie ţi alegi cu grijă anturajul. Dacă vezi vin alături de ţine persoane care numai de probleme vorbesc, ieşi din acel mediu cât mai repede, ca nu te tragă şi mai jos.

Gemeni
Te simţi ca un copil care priveşte prin gard ce se întâmplă în curtea misterioasă pe lângă care treci. Tragi cu ochiul puţin vezi ce e dincolo, dar rămâi totuşi afară, nu ai cum intri deocamdată. Ceea ce e după acel hotar te face extrem de curios, de aceea trebuie găseşti o cale fii lăsat intri, fii acceptat, ţi sedeschidă poarta, deci eforturile de integrare şi de adaptare îţi aparţin. Probabil îţi doreşti enorm fii primit într-un anumit grup, un colectiv de lucru, o anume elităintelectuală, dar momentan priveşti din afară, visând la clipa când vei fi şi tu unul de-al lor.

Rac
Eşti sensibil la poveştile de viaţă ale celor din jurul tău, încât nu te poţi abţine nu te pui în pielea lor. Îţi dai seama şi tu ai trecut prin astfel de situaţiicare te-au durut la momentul respectiv, dar le-ai depăşit cu brio şi cu o nouă lecţie învăţată. Poţi împărtăşi din experiența ta bogată de viaţă, le spui celor care acum nu-şi găsesc calea de ieşire din impas şi tu ai fost ca ei, cândva, şi ai reuşit rezolvi totul cu brio. Priveşti spre trecut cu înţelepciunea celui care le-a depăşit pe toate şi acum ştii ce -i sfătuieşti. Reţeta ta a funcţionat atunci, pe ţine însuţi şi, dacă ar fi ascultată de cei din faţa ta, ar da roade din nou, ca atare vorbeşte-le de tine.

sursă foto: deviantart.net

Sursă horoscop: Huff.ro

horoscop - Magnificent Astrology Wallpaper 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile care fac dragostea imposibilă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.