Horoscop 11 iulie 2018 – Fecioarele, ceartă cu partenerul!

horoscop - heartsickness 428103 1280 1024x678

Horoscop 11 iulie 2018 – Fecioarele, ceartă cu partenerul! Astăzi, Gemenii dau dovadă de un curaj nemaiîntâlnit, Săgetătorii au de făcut o alegere care implică cariera iar Capricornii primesc o sumă importantă de bani.

Berbec
Nu te lăsă înșelată de aparentul interes al unui bărbat cu care lucrezi azi, pentru că e cât se poate de fals. Acest om își dorește de la tine ceva ce știe că nu poate avea decât dacă te laudă non stop și te face să te simți mai dorită ca oricând. Nu te baza pe pasiunea sa oricât de tare te-ar atrage fiindcă vei cădea într-o capcană din care cu greu vei mai ieși. Ai grijă!

Taur
Nu îți asuma riscuri azi nici măcar dacă e vorba despre cele culinare. Nu accepta feluri de mâncare pe care nu le-ai mai gustat până acum, joburi noi sau proiecte profesionale de care nu te simți capabilă. De la indigestii și probleme la muncă, va trebui să te confrunți numai cu consecințe negative ale activității tale. Mai bine fii precaută!

Citește și: Horoscop special – Marte retrograd, haos în viața zodiilor!

Gemeni
Azi te simți animată de un curaj de care nu ai mai dat dovadă niciodată până acum! Ripostezi în fața unei persoane care te critică și care poate fi sau nu șeful tău. Pentru că știi că nu are dreptate, îi aduci toate argumentele necesare și îl învingi cu inteligența ta. Chiar dacă e pus la punct, va înțelege și chiar îți va da dreptate.

Rac
O conversație pe care o porți azi cu o persoană în mediul online te va face să iei o hotărăre importantă. Poate fi vorba despre schimbarea jobului sau despre abandonarea unei relații despre care simți că nu îți mai aduce niciun avantaj. Înainte de a lua această decizie radicală, întreabă-te dacă e cu adevărat ceea ce vrei.

Leu
Demult nu ai mai strălucit de atât de multă inteligență, dar din păcate azi oamenii din jur nu observă decât aspectul tău fizic. În loc să te superi și să arunci cu insulte în stânga și în dreapta, mai bine gândește-te că ești plină de calități și acaparezi întotdeauna atenția tuturor. Ar trebui să fii mândră, nu supărată!

Fecioară
Astăzi ai niște contradicții destul de serioase cu partenerul tău de viață, cel mai probabil referitoare la locul unde vă petreceți vacanța. Nu reușiți sub nicio formă să ajungeți la vreun acord nici în ceea ce privește destinația și nici specificul concediului vostru. Deși aceste dispute nu sunt unele care să vă amenințe relația, tu începi să te întrebi dacă locul tău este lângă acest bărbat.

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - soap bubble 3490959 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – culorile perfecte pentru nunta ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.