Horoscop 11 iulie – Peștii, lene maximă azi

horoscop - pesti 1

Horoscop 11 iulie – Peștii, lene maximă azi. Astăzi, Berbecii au randament maxim în activitățile pe care le desfășoară, Racii își fac planuri de întemeiere a unei familii iar Fecioarele au parte de o zi liniștită, în care lucrurile evoluează lent, fix cum le place lor.

Berbec

Buna organizare a lucrurilor îţi convine de minune, pentru că reuşeşti să te încadrezi perfect în termenii pe care îi ai la dispoziţie. Ba chiar te simţi bine şi jubilezi când vezi că alţii se împiedică, nu reuşesc să facă nimic împinşi de la spate, dar tu parcă ai fi prieten cu timpul care trece. Duci la îndeplinire o sarcină, poate chiar înainte de termen, şi astfel îţi mai rămâne timp să revizuieşti etapele parcurse sau să te ocupi şi de ceva pentru sufletul propriu.

Taur

Felul în care te privesc ceilalţi devine stimulentul cel mai bun pentru a-ţi recâştiga încrederea în propria persoană. Dacă te-ai analiza numai prin prisma propriei tale păreri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru că ai tendinţa de a-ţi găsi numai defecte, or ceilalţi te apreciază sincer pentru ceea ce reprezinţi. De la tine nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de laudă de sine, ca atare, dacă lumea trebuie să-ţi vadă adevărata valoare, ar trebui să-i asculte pe cei care te ştiu cum eşti tu. Ai nevoie de un reprezentant care să te descrie sau să-ţi facă puţină reclamă!

Citește și: Horoscop special – Ce probleme ai în cuplu în funcție de zodie

Gemeni

Starea de linişte care se instalează îţi convine de minune, pentru că te poţi relaxa sau te poţi ocupa pe îndelete de unele aspecte care necesită ceva mai mult timp de gândire. Dacă nu apare nimic urgent care să te împingă de la spate, te desfăşori altfel, într-un ritm mai lent care îţi permite să ajungi la roade sigure. E plăcut să lucrezi fără nici un stres pe cap, pentru că priveşti totul cu detaşare, ca şi cum ai avea tot timpul de pe lume.

Rac

Visele tale romantice zboară departe, către formarea unei familii, către o nuntă, şi când vezi că şi partenerul participa la visele tale, devii tot mai optimist că ele vor deveni realitate. Vă alimentaţi unul altuia visele cele mai frumoase, pentru că iubirea voastră e puternică şi speraţi şi mai mult de la viitorul vostru comun. Vorbiţi despre o locuinţa nouă, despre un copil, despre un ţel măreţ care va împlineşte pe amândoi în egală măsură. Dacă abia azi cunoşti pe cineva, speranţele tale cresc peste noapte, pentru că ceva în adâncul inimii spune că acesta ar putea fi alesul!

Leu

Pleci la drum fără nicio tragere de inima, considerând totul o simplă obligaţie de familie sau pentru a-i face altuia pe plac. Îţi sacrifici timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcina şi tocmai pentru că o faci doar pentru a scăpa de o obligaţie, faci totul fără nicio plăcere şi te întorci acasă frânt de oboseală. Dar măcar eşti mulţumit că ai mai şters de pe lista de datorii una care necesită eforturi suplimentare din partea ta. Nu prea ştii ce te aşteaptă pe parcursul călătoriei, dar te laşi complet pe mâna celui care te conduce la destinaţie.

Continuare horoscop: Huff.ro

horoscop - varsator 150x150Citește și: Horoscop special – 3 zodii pentru care iulie va fi o lună perfectă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.