Horoscop 29 iunie – Capricornii își găsesc sufletul pereche

horoscop - soulmate1

Horoscop 29 iunie – Capricornii își găsesc sufletul pereche. Astăzi,  Taurii au parte de un noroc de milioane căzut din senin, Fecioarele sunt la un maxim al emotivității și riscă să plângă din senin iar Scorpionii sunt foarte dornici de comunicare.

Berbec
Ai ajuns într-un punct mort al unei acţiuni de unde nu se mai poate face nimic şi te simţi ca pierdut în spaţiu. Cel mai mult te deranjează faptul depindeau şi alţii de acest pas şi, cum nu ai nicio soluţie, bateţi cu toţii pasul pe loc şi aseptati o minune. Ea nu va apărea, ca atare detaşeazăte de acest eşec şi caută imediat o altădirecţie. Nu te crampona de ceva ce n-a mers bine şi s-a împotmolit, şi mai ales nu te lăsa copleşit de atmosfera sumbră pe care cei din jurul tău o generează.

Taur
Un noroc de milioane apare din senin şi îţi putere, altă atitudine în faţa rivalilor tăi. Te simţi mai tare decât toţi, pentru ai acest as în mânecă de care vei şti te foloseşti în momentul culminant al unei acţiuni foarte importante. Ai toate şansele te remarci, fii primul într-o competiţie, îţi atingi un mare ţel, dar succesul depinde de un cumul de factori printre care îndrăzneala, bafta şi forţa de a gestiona situaţia.

Citește și: Facebook – 2 miliarde de utilizatori!

Gemeni
E o plăcere primeşti atâtea încurajări la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi în contact. Cineva trebuie fie liderul acţiunilor potrivite acestei zile, iar cel mai potrivit se pare eşti tu, pentru vii cu idei concrete pentru o zi reuşită. Poate îţi vin azi idei de afaceri, generate de discuţiile foarte animate cu cei din anturaj, cu şansa chiar de a găsi un potenţial client sau asociat. Vorbeşte despre planurile tale, pentru e posibil mai atragi şi pe alţii în realizarea lor, sau poate primeşti îndrumări cât se poate de bune!

Rac
Proiectele de care te ocupi la serviciu înaintează foarte bine spre nişte rezultate demne de laudă. Atât timp cât felicitările nu vin în mod oficial, de la clienţi sau de la superiori, parcă nu te poţi bucura suficient de mult, de aceea aştepţi cu sufletul la gură acea vorba bună menită îţi redea încrederea în tine. Uneori, eşti atât de nesigur pe valoarea ta încât ai nevoie de ceva care ţi-o confirme, dar nu de la oricine, ci de la o persoană a cărei autoritate o recunoşti.

Leu
Timpul are o conotaţie cu totul specială acum pentru tine, deoarece simţi, mai mult oricând, lentoarea cu care trec orele pe lângă tine. Totul e cumplit de lung, minutele par ore şi, când te simţi blocat într-un punct mort, e şi normal începi vezi în jur numai semne rele. Linişteştete, redu ritmul de înaintare spre ceea ce ţiai propus, ba chiar iaţi şi o pauză de câteva zile, pentru acum nimic nu mai merge conform planurilor. Ai ceva de învăţat din acest ritm extrem de lent de evoluţie, semn lucrurile solide se clădesc mai greu. Noroc tu ai suficientă răbdare şi tenacitate pentru a continua.

Photo credit: Tùng béo via Visual hunt /  CC BY-NC-ND

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - 652x450 180163 canicula 150x150Citește și: Vin zile de foc – sfaturi să te protejezi de caniculă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.