Horoscop 28 iunie – Scorpionii se refugiază în spiritualitate

horoscop - scorpio arachnid brown toxic

Horoscop 28 iunie – Scorpionii se refugiază în spiritualitate. Astăzi, Taurii sunt presați de termenul limită al unui proiect pe care l-au tot amânat, Leii se dovedesc un prieten de nădejde pentru cineva care are nevoie de ei iar Fecioarele, deși foarte obosite, nu au parte de odihna atât de așteptată.

Berbec
Întâlneşti o persoană careţi seamănă leit, ori ca fire, ori ca mentalitate, ori ca aspect exterior, şi multă lume spune parcă aţi fi fraţi. Faci echipa bună cu el, susţineţi unul pe altul şi place fiţi permanent împreună, într-un tandem bine închegat. stimulaţi reciproc exact acele calităţi care va recomandă la capitolul comunicativitate, sociabilitate, isteţime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovarăş, toate ar trebui meargă de minune, încât devine o bucurie faceţi totul împreună.

Taur
Adu-ţi aminte de o sarcină pe care nu ai dus-o la îndeplinire la timpul potrivit, cândva în trecut, şi care acum îşi cere de urgenţă dreptul de a o termina. Aruncă o privire înapoi, pentru acum deţii toate resursele pentru a o încheia cu brio şi a o şterge de pe lista de restanţe. e vorba de un împrumut în bani nereturnat până acum, de o promisiune neonorată sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai uşor, ca atare ocupăte un pic şi de lucrurile uitate.

Citește și: Serena Williams, goală pe coperta Vanity Fair

Gemeni
Pleci la drum cu sufletul copleşit de emoţii, ori pentru îţi iei rămas bun de la un loc şi laşi în urmă ceva ce ţi-a oferit bucurie o perioadă, ori pentru ladestinaţie te aşteaptă ceva ce te va impresiona la maximum. Pleci cu un sentiment ciudat faţă de ceea ce părăseşti sau faţă de ceea ce urmează întâlneşti, şi cu un dram de nesiguranţă, pentru nu eşti foarte sigur ce te aşteaptă pe parcurs. Veştile care sosesc din acel loc au rolul de a-ţi mări starea de emotivitate, încât stai ca pe ghimpi tot drumul.

Rac
Ai grijă la decizia pe care eşti gata s-o iei pentru , deşi pe ţine poate te avantajează, pe altul îl trimite într-o zona cam sumbră. Aşa e viaţă, trebuie spui, când unul câştigă, altul pierde, dar nici -l sacrifici total pe cel de lângă tine pentru fericirea ta nu e bine. Caută o soluţie de mijloc, prin care şi unul şi altul iasămulţumit din această împărţire. E normal alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, şi în pielea celui care te priveşte de pe margine.

Leu
Eşti un prieten de nădejde care sare imediat în ajutor dacă este solicitat. Cineva are nevoie de tine şi nu ştie cum te abordeze, dar tu simţi nu ştie ce e de făcutîntr-o anumită situaţie şi încerci, prin exemplu personal, -i oferi o soluţie. Nu ajunge doar -i spui teoretic ce e de făcut, ci pui şi umărul la rezolvarea acelei probleme, convins va înţelege mai bine cum stă problema dacă îi arăţi concret cum se rezolvă. Eşti şi un bun tovarăş, dar şi un bun profesor în faţă cuiva care chiar are multe de învăţat de la tine.

Photo via VisualHunt.com

Continuarea horoscop pe Huff.ro

horoscop - innaruleta 150x150Citește și: [VIDEO] Inna a lansat hitul verii 2017 – ”Ruleta„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.