Horoscop 22 iunie – Vărsătorii se ocupă de calcule financiare

horoscop - building sign new york 1

Horoscop 22 iunie – Vărsătorii se ocupă de calcule financiare. Astăzi, Gemenii au parte de o zi foarte bună, plină de energie, Fecioarele nu prea sunt într-o formă bună, nu le arde de nimic iar Capricornii au o zi plină de sobrietate, orientați mai mult spre meditații.

Berbec

E vremea să spui adio unei stări de lucruri, celui care ai fost, etapei de viaţă în care ai evoluat până azi, ca de mâine să porneşti spre alt nivel! E un moment excelent să renunţi la ceva ce te ţine pe loc, ce nu-ţi mai trebuie, ce nu-ţi face bine, deci gândeşte-te foarte sincer ce nu ai mai dori să cari după ţine. Chibzuieste profund şi, dacă eşti pregătit să porneşti în altă direcţie, schimbă totul, pregătit pentru marea renunţare care te duce spre o altă etapă de viaţă. E timpul să-i pui punct şi să nu te mai întorci niciodată la ceea ce laşi în urmă.

Taur

Fii deschis spre împăcare, spre armonizare, pentru că e momentul ideal pentru a face pace cu toată lumea. Mai întâi cu cei mai apropiaţi ţie, deci cere-ţi iertare, în felul tău, cu voce tare sau în gând, pentru ceea ce ştii că n-ai făcut tocmai bine faţă de ei şi arată-te dispus să te schimbi pentru a fi pe placul lor. Apoi îndreaptă-ţi privirea spre lumea largă şi aruncă în eter, spre univers, scuzele tale. Dacă o relaţie n-a mers prea bine, emite mai clar dorinţa de a deschide o cale spre dialog, de a repara relaţia, de a discuta raţional şi cu calm despre voi, pentru a mai da o şansă relaţiei.

Citește și: Horoscop special – de ce divorțează zodiile?

Gemeni

Nu ai mai avut parte demult de o zi atât de bună şi de energică, de parcă s-au adunat în acelaşi timp mai multe forţe care vor conlucra în favoarea ta. Asta e şansă ta de afirmare, norocul tău de a-ţi vedea visul cu ochii, o ocazie rară de succes. Parcă totul se rezolva mai bine decât ai fi putut speră, ocrotit de o aripa protectoare, Profită de auspiciile grozave ale acestei zile care te pot duce chiar şi mai departe decât ce ţi-ai propus, un val te împinge repede şi uşor spre ţinta cea mai înalta.

Rac

Ai la cine apela, la nevoie, priveşti în jurul tău şi descoperi că ai prieteni de nădejde care sunt gata să contribuie la acţiunile tale cu ceea ce pot. Totuşi, nu toţi se vor ţine de cuvânt, că atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul în piept că-ţi poate rezolva ţie cine ştie ce problemă. Unii aruncă promisiuni în vânt, alţii se dau mari că-ţi pot oferi marea cu sarea, dar dacă ai apela la ei, în mod concret, ai vedea că încep să bată în retragere, căutând scuze puerile. Tot tu, de unul singur, eşti capabil să depăşeşti momentul!

Leu

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolvă azi o problemă cu care te-ai confruntat multă vreme, dar care îşi găseşte soluţia aproape peste noapte. E un noroc chior, s-ar putea spune, de parcă ţi se face dreptate într-o clipă, în ciuda eforturilor de luni de zile de dinainte. Practic, treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a le reaşeza pe toate pe făgaşul normal. Ai motive de bucurie, pentru că resimţi această situaţie ca pe un drept recâştigat pe merit şi pentru care ai de ce să fii fericit.

Photo via VisualHunt

Continuare horoscop pe Huff.ro

horoscop - cuplu 150x150Citește și: Horoscop special – iubitul perfect al fiecărei zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.