Horoscop 5 martie 2018 – Leii au parte de o zi mizerabilă!

horoscop - lion 3099986 960 720

Horoscop 5 martie 2018 – Leii au parte de o zi mizerabilă! Astăzi, Berbecii sunt dezaamăgiți de iubiți, Fecioarele învață o meserie nouă iar Balanțele au de făcut o alegere profesională.

Berbec
Afli ceva în legătură cu iubitul tău care ţi se pare pur şi simplu incredibil. Nu te-ai fi aşteptat niciodată din partea sa la un asemenea comportament şi eşti extrem de tristă, cu emoţiile la pământ. Încearcă să te concentrezi pe altceva.

Taur
Azi astrele consideră că rişti să ajungi extrem de târziu la o întâlnire şi că este imperios necesar ca toată atenţia ta să fie concentrată spre a evita acest lucru. Planifică-ţi din timp garderoba, ia în calcul riscul de a fi blocată în trafic, pentru că e foarte important să fii punctuală.

Citește și: Horoscop special – celei 3 zodii de femei venerate de bărbați!

Gemeni
Azi se vor împrăştia nişte bârfe despre tine, pe care le consideri extrem de grave. Însă, orice vei face, nu vei reuşi deloc să le împrăştii. Mai bine resemnează-te cu faptul că aşa funcţionează gura lumii şi acceptă că numai tăcerea ta poate fi utilă în acest caz.

Rac
Managerii tăi îţi oferă azi o sarcină extrem de importantă, de care e musai să te achiţi cu tot profesionalismul din lume. Nu te gândi să îţi favorizezi prietenii de la muncă, deoarece nu asta contează acum. Dimpotrivă, orientează-te spre cei mai buni de la birou, indiferent de cum te înţelegi cu ei.

Leu
Ai avut o ceartă sau o disensiune cu iubitul tău şi toată ziua ţi-o vei petrece încercând să îi pui punct. Prin urmare, vei avea o luni aproape mizerabilă, în care eşti pierdută într-un cerc vicios: între mesajele lui pline de furie şi nemulţumirea şefului. Încearcă să scapi de acest curs al evenimentelor.

Fecioară
Înveţi azi o tehnică sau o meserie nouă şi te descurci de minune. Eşti atât de bună încât îl depăşeşti repede chiar şi pe cel responsabil cu predarea. Vei stârni puţină invidie din cauza acestui fapt, dar norii se vor risipi repede: important e că eşti cea mai bună!

Sursă foto: Pixabay

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - disney 1724889 960 720 90x90Citește și: Horoscop special – ce prințesă Disney ești, după zodie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.