Horoscop 03 martie – Zi neinspirată pentru Lei!

horoscop - semnzodiacal

Horoscop 03 martie – Zi neinspirată pentru Lei! Se anunță o zi de vineri în care Berbecii sunt copleșiți de probleme, Racii acționează fără să gândească iar Peștii își neglijează persoana iubită. 

Berbec

Ai grijă la ce spui astăzi. La începutul zilei te poți simți copleșit de probleme dar dacă le iei pe rând, vei reuși să le faci față. Sfat: Crede în tine! Numărul norocos al zilei: 6.

Taur

Nu este momentul să încerci să rezolvi probleme financiare sau de natură sentimentală. Ai o stare de spirit proastă și poți strica relațiile cu cei apropiați. Sfat: Învață să savurezi momentul și să nu mai trăiești în viitor. Numărul norocos al zilei: 13.

Citește și: Horoscop special – 2017 și zodiile. Pe cine agită Marte?

Gemeni

Ești agitat și îți pierzi răbdarea rapid. Încearcă să îți folosești energia într-un mod creativ și nu îi agasa pe cei din jur. Sfat: Respectă și vei respectat!  Numărul norocos al zilei: 20.

Rac

Vorbești și acționezi fără să gândești iar consecințele pot fi drastice. Ai grijă ce și cui spui, mai ales la serviciu, pentru că s-ar putea să intri în încurcătură. Sfat: Nu trage concluzii pripite! Numărul norocos al zilei: 11.

Leu

Nu te grăbi să faci schimbări radicale sau să iei decizii financiare. Lipsa de inspirație și starea de spirit proastă nu fac pereche bună. Sfat: Păstrează-ți calmul! Numărul norocos al zilei: 2.

Sursă foto: iacpublishinglabs.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - babele lunii martie 150x150Citeste si: Horoscop special – zodiile și babele lunii martie!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.