Horoscop 29 martie – Vărsătorii primesc astăzi o lecție

horoscop - Aquarius signs zodiac wallpaper 1024x768

Horoscop 29 martie – Vărsătorii primesc astăzi o lecție Astăzi, Taurii se simt epuizați și fără chef de nimic, Fecioarele atrag invidia colegilor, în timp ce Peștii vor trece cu bine peste o provocare dificilă.

Berbec

Azi se întâmplă ceva cu tine și ai o dorință de a termina în grabă sarcinile la serviciu. Nu e nevoie să te supra soliciți doar pentru a-i impresiona pe cei din jur, pentru că riști să greșești. Sfat: Amintește-ți: Graba strică treaba! Numărul norocos al zilei: 3.

Taur

Te simți epuizat și nu te bucură nimic. Vă recomandăm să apelați la un film bun sau o carte. Cu siguranță vă va ajuta să vă detașați de griji. Sfat: Acordă-ți mai multă atenție! Numărul norocos al zilei: 12.

Citește și: Horoscop special – Fecioara, cea mai sâcâitoare zodie!

Gemeni

Astăzi ești foarte nehotărât. Te gândești să stai acasă, dar parcă ai vrea să socializezi și cu prietenii, de care nu prea ai timp. Vă sugerăm să alegeți varianta care vă ajută să ieșiți din starea de monotonie. Sfat: Zâmbește chiar și atunci când ești supărat! E cea mai bună terapie. Numărul norocos al zilei: 21.

Rac

Ești debusolat din cauza unei sarcini primite, pe care nu știi cum să o rezolvi. Nu te grăbi și asigură-te că ai înțeles perfect ceea ce trebuie să faci. Sfat: Comunică atunci când ai o nemulțumire!Numărul norocos al zilei: 17.

Leu

Există oameni cărora e mai bine să le spui ceea ce vor să audă. Părerea ta sinceră ar putea avea efect negativ. Așa că ai grijă la cei din jurul tău! Sfat: Nu te mai lăsa influențat de problemele celor din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 9.

Sursă foto: wallscreenart.com

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodiisensibile 2 150x150Citește și: Horoscop special – cele mai plângăcioase semne ale zodiacului!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.