Horoscop 09 noiembrie – Capricornii nu au o zi inspirată!

horoscop - capricorn viktor savchenko

Horoscop 09 noiembrie – Capricornii nu au o zi inspirată! Conjuncţia Lunii cu Neptun afectează simţul practic, dar sporeşte şansele de afirmare pe plan artistic. Este indicat să va ocupaţi de lucruri frumoase, să va dedicaţi artei şi să va cultivaţi talentele. Nu insistaţi în afacerile care nu merg aşa cum aţi dori!

Berbec 

Sunteţi creativ şi va preocupă ideea de a începe o activitate nouă. Aveţi şanse să va afirmaţi pe plan intelectual.  Parcurgeţi o perioada favorabilă inspiraţiei artistice. Va sfătuim să nu neglijaţi odihnă.

Taur

Cu toate că va simţiţi în formă, este posibil să constataţi că nu va reuşeşte aproape nimic. Se pare că sunteţi confuz şi va lipseşte simţul practic. Nu este exclus să fiţi înţeles greşit de cei din jur. Va recomandăm să nu forţaţi lucrurile, pentru că riscaţi să va certaţi atât cu colegii de serviciu, cât şi cu partenerul de viaţă.

Gemeni

Dimineaţă sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să va afecteze relaţiile cu cei din jur. Va sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. Nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că puteţi să o respectaţi! După-amiază lucrurile revin la normal. Ar fi bine să dedicaţi mai mult timp activităţilor creative.

Rac

Dimineaţă sunteţi mai sensibil decât de obicei, ceea ce ar putea să va afecteze relaţiile cu cei din jur. Va sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. Nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi sigur că puteţi să o respectaţi! După-amiază lucrurile revin la normal. Ar fi bine să dedicaţi mai mult timp activităţilor creative.

Citește continuare pe Eastrolog.ro

horoscop - taurbun 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Taur cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.