Horoscop 20 noiembrie – Capricornii rezolvă probleme mai vechi!

horoscop - capricorn2 1024x650

Horoscop 20 noiembrie – Capricornii rezolvă probleme mai vechi! Trigonul Lunii cu Saturn poate să aducă momente plăcute, mai ales pe plan sentimental. Aveţi ocazia să faceţi gesturi frumoase sau să va bucuraţi de aprecierea partenerului. Puteţi să va gândiţi serios la planuri de viitor în ceea ce priveşte viaţă sentimentală, pentru că au şanse mari să se realizeze.

Berbec

Dimineaţă s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care va farmecă. Va sfătuim să fiţi prudent şi modest. În privinţa afacerilor, ar fi bine să nu riscaţi nimic. Puteţi să va bazaţi pe intuiţie.

Taur

Sunteţi inventiv, bine dispus şi gata să întindeţi o mâna de ajutor oricui are nevoie. Reuşiţi să va afirmaţi la locul de muncă. Relaţiile cu prietenii şi familia sunt foarte bune. Spre seară, sunteţi romantic şi nu este exclus să faceţi un cadou persoanei iubite. Va recomandăm să nu neglijaţi odihnă.

Gemeni

Aveţi şanse să cumpăraţi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreagă familie. După-amiază este posibil să va schimbaţi programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar s-ar putea să fiţi nevoit să va prelungiţi programul de lucru cu câteva ore.

Rac

Cei din jur va apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi. Relaţiile parteneriale au o evoluţie foarte bună. Sunteţi dispus să va ajutaţi colegii şi să le oferiţi sfaturi utile. Aveţi grijă să nu promiteţi decât ceea ce depinde de dumneavoastră!

Sursă foto: peimag.com

Citește continuare pe Eastrolog.ro

horoscop - pesti 1 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Pești cu alte zodii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.