Horoscop 06 noiembrie – Nu vă certați cu femeile Leu!

horoscop - 574729s 967x1024

Horoscop 06 noiembrie – Nu vă certați cu femeile Leu! Conjuncţia Lunii cu Marte predispune la stări de tensiune şi iritare. Din cauza impulsivităţii crescute, disputele mărunte pot degenera cu uşurinţă în certuri serioase. Păstraţi-va calmul şi încercaţi să nu va implicaţi în dispute, că să nu faceţi gesturi pe care le-aţi putea regretă mai târziu.

Berbec

Câteva evenimente neprevăzute va pot face să acumulaţi întârzieri supărătoare. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, va sfătuim să nu va faceţi planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit. Ar fi bine să lăsaţi pe mâine deciziile importante.

Taur

S-ar putea să începeţi o nouă activitate, de pe urmă căreia veţi câştigă bine. Pentru că succesul să fie deplin, va recomandăm să va temperaţi spiritul critic. Păstraţi-va calmul în discuţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă! Spre seară, s-ar putea să aflaţi de la un prieten că o cunoştinţă a avut un accident de circulaţie.

Gemeni

Este posibil că o rudă mai în vârstă să nu-şi respecte promisiunea de a va împrumută o suma de bani. Nu este cazul să-i faceţi reproşuri. Încercaţi să fiţi mai înţelegător cu cei din jur! Astăzi puteţi să va bazaţi pe intuiţie.

Rac

În sfârşit, şefii încep să va aprecieze eforturile din ultima perioadă. S-ar putea că atmosfera tensionată din jur să va încurce planurile de afirmare în societate. Va sfătuim să evitaţi întâlnirile cu prietenii, petrecerile şi deplasările cu maşină.

Citește continuarea pe eastrolog.ro

horoscop - previziuninoiembrie 150x150Citeste si: Horoscop special – previziunile pentru luna noiembrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.