Horoscop 11 noiembrie – Fecioarele primesc vești bune!

horoscop - horoscop11noiembrie

Horoscop 11 noiembrie – Fecioarele primesc vești bune! Opoziţia Lunii cu Jupiter predispune la agitaţie şi nervozitate. Dacă nu sunteţi atent, va puteţi trezi în situaţii neplăcute. Este indicat să fiţi mai prudent, pentru că nu este exclus să intraţi în conflict cu autorităţile.

Berbec

Dacă doriţi să faceţi o investiţie, va sfătuim să nu va grăbiţi. Astăzi şansă nu va surâde. Ar fi bine să nu riscaţi dacă vreţi să nu ieşiţi în pagubă. Nervozitatea va poate afecta relaţiile parteneriale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi.

Taur

Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Va recomandăm să va păstraţi calmul şi să fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale, pentru că riscaţi să comiteţi o ilegalitate fără să va daţi seama. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu semnaţi documente oficiale.

Gemeni

Va sfătuim să fiţi atent la cheltuieli, că să nu ajungeţi la discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături. Aveţi un simt critic mai pronunţat că de obicei, care va poate afecta relaţiile parteneriale. Va sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu prietenii.

Rac

Se pare că sunteţi nervos din cauza unor mici probleme financiare. Va recomandăm să va păstraţi cumpătul în tot ce faceţi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Va sfătuim să evitaţi speculaţiile. În caz contrar, riscaţi să intraţi în conflict cu legea.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - meteonoiembrie 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Gemeni cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.