Horoscop 08 noiembrie – Gemenii sunt nervoși astăzi!

horoscop - gemenizodiac

Horoscop 08 noiembrie – Gemenii sunt nervoși astăzi! Cuadratura Lunii cu Mercur poate predispune la tensionarea relaţiilor sentimentale, la neînţelegeri cu cei apropiaţi şi la idei contradictorii. Astăzi nu sunt recomandabile confruntările de idei şi, cu atât mai puţin, certurile. Orice spuneţi poate să fie interpretat şi să ducă la conflicte.

Berbec

S-ar putea să fiţi mult mai sensibil şi să nu va simţiţi în formă. Va sfătuim să evitaţi deciziile importante, să nu semnaţi documente oficiale şi să nu faceţi planuri de viitor.

Taur

Survin numeroase schimbări de program, deci nu este indicat să va faceţi un plan strict. S-ar putea să aveţi de făcut câteva drumuri scurte, în interes de serviciu, spre nemulţumirea partenerului de viaţă.

Gemeni

Nu vă simţiţi în deplinatea forţelor fizice şi intelectuale, de unde şi starea de nervozitate în care va aflaţi. Va sfătuim să nu va asumaţi nici un risc, pentru că aveţi şanse minime să reuşiţi.

Rac

Nu este o zi bună pentru călătorii şi nici pentru afaceri. Starea de confuzie şi simţul practic scăzut va pot conduce la eşecuri. Relaţiile sentimentale sunt bune, dar va sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Leu

Dimineaţă sunteţi plin de energie şi idei. Puteţi avea succes plan social. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite din cauza entuziasmului, expunându-va la accidente! Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o femeie. După-amiază va loviţi de o problema sentimentală care aţi crezut că s-a rezolvat de la sine, dar care revine în actualitate.

Sursă foto: bunădimineața.ro

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - berbec 150x150Citeste si: Horoscop special-combatibilitățile nativilor Berbec cu alte zodii(III)

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.