Horoscop 3 noiembrie – Noi relații pentru raci!

horoscop - 777027l 640x0 w f427ac7c

Horoscop 3 noiembrie – Noi relații pentru raci! Sextilul Mercur-Pluton favorizează planurile îndrăzneţe, care presupun un anumit risc. De asemenea, este o zi bună pentru a începe o acţiune de durată medie, asta însemnând maximum două luni.

Berbec

Demaraţi o afacere care va va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. După-amiază, o cunoştinţă vă propune o colaborare pe termen lung. Deşi pare tentantă, vă sfătuim să analizaţi cu mare atenţie propunerea şi să nu va grăbiţi să daţi unraspuns.

Taur

În prima parte a zilei aveţi ocazia să va afirmaţi pe plan social, în urmă unei activităţi caritabile pe care o promovaţi cu succes. Este bună pentru a începe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere şi pentru călătorii în interesul familiei. Aveţi grijă să va exprimaţi cât mai clar, pentru a nu fi greşit înţeles de partenerul de viaţă!

Gemeni

Activitatea intelectuală va este perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale. Dacă reuşiţi să va concentraţi suficient şi să nu riscaţi exagerat, puteţi obţine câştiguri financiare. Ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi!

Rac

Capacitatea de comunicare va ajută să stabiliţi noi relaţii de parteneriat. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme. Pentru deciziile importante, ţineţi seama şi de părerile partenerului de viaţă!

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - mincinoasa 150x150Citeste si: Zodiile și minciuna

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.