Horoscop 29 noiembrie – o zi perfectă pentru Fecioare!

horoscop - virgofecioara

Horoscop 29 noiembrie – o zi perfectă pentru Fecioare! Luna nouă – altfel spus, conjuncţia Soarelui cu Luna – marchează începutul unui nou ciclu de viaţă şi poate reprezenta un nou început în orice domeniu. Apare un impuls plin de optimism, ce ne ajută să demarăm acţiuni care, de obicei, se încep mai greu. Este o zi favorabilă punerii în aplicare a unor planuri secrete.

Berbec

Dimineaţă primiţi un ajutor financiar nesperat şi reuşiţi să începeţi o activitate laborioasă. Va recomandăm să va abţineţi de la speculaţii, pentru că riscaţi să pierdeţi mult. Nu va grăbiţi!

Taur 

O persoană pe care o cunoaşteţi întâmplător vă dezvăluie câteva din secretele sale de afaceri şi vă stimulează să porniţi o mică afacere pe cont propriu. Puteţi avea succes în orice domeniu dacă abordaţi problemele cu seriozitate, dar va sfătuim să aveţi răbdare până apar primele rezultate.

Gemeni 

Este foarte posibil să faceţi un pas important în viaţă. Rudele şi prietenii vă susţin. Dacă nu staţi prea bine cu banii, nu va faceţi griji! S-ar putea să ajute o femeie mai în vârstă.

Rac

Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă şi să intraţi afaceri. Nu este exclus că după-amiază să găsiţi formulă optimă pentru a începe. Va sfătuim să nu neglijaţi odihnă. Altfel, riscaţi să aveţi probleme din cauza surmenajului.

Sursă foto: eva.ro

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - scorpionpisici 150x150Citeste si: Horoscop special – ce pisică ți se potrivește în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.