Horoscop 16 noiembrie – perioadă dificilă pentru Fecioare!

horoscop - fecioara 1

Horoscop 16 noiembrie – perioadă dificilă pentru Fecioare! Opoziţia Lunii cu Saturn poate aduce tot felul de obstacole, întârzieri, dificultăţi materiale, frustrări, responsabilităţi şi munci dificile. Cel mai bine ar fi să va retrageţi şi să va odihniţi, aşteptând să treacă aceste predispoziţii. Dacă nu va temeţi să înfruntaţi dificultăţile, s-ar putea să constataţi că ele pot fi învinse destul de uşor. Este o şansă de a învaţă lecţia curajului în faţă sorţii.

Berbec

S-ar putea să va confruntaţi cu probleme financiare. Va sfătuim să fiţi mai optimist. Dacă sunteţi prea încordat, riscaţi să va compromiteti relaţiile sociale. Nu este o zi bună pentru examene şi călătorii. După-amiază puteţi petrece momente plăcute alături de persoană iubita.

Taur

Dimineaţă s-ar putea să va loviţi de o serie întreagă de dificultăţi şi să aveţi impresia că va zbateţi degeaba. Cei din jur sunt dispuşi să va ajute. Partenerul de viaţă va susţine. După-amiază, sunt şanse să rezolvaţi împreună o problema arzătoare.

Gemeni

Este posibil să renunţaţi o călătorie din cauza unei mici probleme de sănătate. Sunteţi predispus la tulburări digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare că că relaţiile cu partenerul de viaţă sunt tensionate din cauza unei rude care încearcă să se bage între voi. Încercaţi să rezolvaţi totul cu calm!

Rac

Se pare că v-aţi propus să începeţi o activitate nouă, dar sunteţi prea nerăbdător. Din cauza agitaţiei, riscaţi să pierdeţi timp preţios. Va sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu colegii. Concentraţi-va asupra problemelor urgenţe! Astăzi sunt favorizate relaţiile cu persoanele mai tinere.

Sursă foto: unica.ro

Citește continuare pe Eastrolog.ro

horoscop - scorpionzodie 150x150Citeste si: Horoscop special – Compatibilitatea nativilor Scorpion cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.