Horoscop 22 noiembrie – Probleme financiare pentru Leu!

horoscop - leuzodiac

Horoscop 22 noiembrie – Probleme financiare pentru Leu! Sextilul planetelor Jupiter şi Mercur întăreşte voinţă şi creşte încrederea în forţele proprii. De asemenea, aduce limpezimea necesară pentru a lua cele mai bune decizii. Pe plan sentimental, această conjuncţie aduce bucurie şi frumuseţe.

Berbec

Aveţi un program foarte încărcat. La serviciu, este posibil să preluaţi o parte din sarcinile unui coleg. Nu este cazul să va faceţi griji. Puteţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. S-ar putea că lipsa banilor să va deranjeze mai mult că de obicei.

Taur

Sunteţi hotărât să puneţi capăt unei situaţii neplăcute de la serviciu, care durează de câteva zile. Va sfătuim să fiţi atent cum vorbiţi, pentru că sunteţi nervos şi riscaţi să fiţi înţeles greşit. Dacă va păstraţi calmul, veţi avea numai de câştigat. Încercaţi să nu îi judecaţi pe cei din jur!

Gemeni

Sunteţi foarte încrezător în forţele proprii şi puteţi avea succes în afaceri. Sunt favorizate întâlnirile cu prietenii şi călătoriile în interes personal. S-ar putea să va reîntâlniţi cu un prieten vechi, care va propune o colaborare avantajoasă. Va sfătuim să renunţaţi la orgoliu şi să ascultaţi sfaturile celor apropiaţi.

Rac

Aveţi succes în activităţile intelectuale şi reuşiţi să depăşiţi toate dificultăţile. Este o zi bună pentru examene. Pe plan sentimental, totul este în ordine. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei, care aşteaptă mai mult de la dumneavoastră.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - femeie nervoasa 680x420 150x150Citeste si: Ce le supără pe femei în funcție de zodie 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.