Horoscop 14 noiembrie – risc de accidente pentru Scorpioni!

horoscop - zodia scorpion

Horoscop 14 noiembrie – risc de accidente pentru Scorpioni! Luna plină – adică opoziţia Soarelui cu Luna – aduce de obicei agitaţie, nervozitate, certuri din nimic, precum şi un risc sporit de accidente. Nu este obligatoriu să vi se întâmple toate acestea, fiindcă astrele doar predispun, nu impun. Cu calm şi înţelepciune, puteţi să întoarceţi totul în favoarea dumneavoastră.

Berbec

Dimineaţă s-ar putea să va treziţi obosit şi indispus. Încercaţi să va controlaţi agresivitatea, pentru că riscaţi să declansati unui conflict! Va sfătuim să amânaţi vizitele la prieteni sau la rude, chiar dacă partenerul de viaţă insistă. Profitaţi de timpul liber pentru a va odihni!

Taur

În prima parte a zilei este posibil să fiţi irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioada. Ar fi bine să va drămuiţi eforturile la locul de muncă. În ritmul acesta, riscaţi să va extenuaţi şi chiar să va îmbolnăviţi. După-amiază s-ar putea să va loviţi de o problema financiară. Pare să fie trecătoare şi nu merită să-i daţi prea multă importantă.

Gemeni

Este posibil să plecaţi într-o călătorie importantă, care va poate aduce câştiguri serioase. Va sfătuim să va păstraţi calmul şi să nu ridicaţi tonul la o persoană mai în vârstă. Pe plan sentimental, puteţi avea probleme dacă sunteţi prea încăpăţânat.

Rac

Se pare că aveţi nevoie de un împrumut. Cu răbdare şi diplomaţie, până la urmă reuşiţi să faceţi rost de bani. Păstraţi-va calmul şi odihniţi-va mai mult! Sunteţi predispus la probleme de sănătate.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - fecioaramare 150x150Citeste si: Horoscop special – compatibilitatea nativilor Fecioară cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.