Horoscop 28 noiembrie – Săgetătorii primesc bani de la rude!

horoscop - sagetator

Horoscop 28 noiembrie – Săgetătorii primesc bani de la rude! Cuadratura planetelor Venus şi Uranus favorizează independenţa şi individualismul. Aduce şi puţină instabilitate, mai ales pe plan sentimental. S-ar putea să fiţi tentat să daţi vină pe ceilalţi sau să va susţineţi ideile cu încăpăţânare.

Berbec

Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastră, încearcă să va atragă într-o ceartă. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că trebuie să lucraţi peste program. Se pare că după-amiază aveaţi planificat să mergeţi în vizită la o rudă.

Taur

S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. În partea a două a zilei sunteţi predispus la probleme de sănătate sau chiar la accidente. Va sfătuim să evitaţi călătoriile.

Gemeni

Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu dispuneţi de putere de convingere şi riscaţi să încheiaţi tranzacţii dezavantajoase. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii. Nu va neglijaţi partenerul de viaţă!

Rac

Dimineaţă, un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea că relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă. Partenerul de viaţă este nemulţumit pentru că sunteţi nevoit să va împrumutaţi, deşi mai aveţi şi alte datorii. Va sfătuim să va consultaţi şi cu ceilalţi membri ai familie şi să nu luaţi o decizie de unul singur.

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - scorpionhaine 150x150Citeste si: Horoscop special – stil vestimentar în funcție de zodie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.