Horoscop 12 noiembrie – Scorpionii rezolvă problemele financiare!

horoscop - horoscopzilnic12noiembrie

Horoscop 12 noiembrie – Scorpionii rezolvă problemele financiare! Conjuncţia Lunii cu Uranus predispune la instabilitate în cămin şi poate determina schimbări bruşte şi nu tocmai plăcute. Acest aspect favorizează, de obicei, sfârşitul unei situaţii vechi şi trecerea la o nouă stare de lucruri. Depinde de dumneavoastră dacă această schimbare va fi în sens pozitiv.

Berbec

Se pare că sunteţi nemulţumit din cauza că s-a amânat o călătorie în interes de serviciu. Tot răul e spre bine: astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. După-amiază puneţi bazele unei colaborări pe termen lung, din care puteţi obţine beneficii materiale substanţiale.

Taur

Schimbările pe care le iniţiaţi în cămin sunt apreciate de membrii familiei, dar va sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Va recomandăm să nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că riscaţi să nu duceţi la bun sfârşit nici una din ele. Spre seară, primiţi un cadou care va impresionează.

Gemeni

Începeţi ziua hotărât să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. O femeie mai în vârstă din familie va ajută financiar, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere în legătură cu schimbările pe care doriţi să le faceţi. Evitaţi o ceartă care ar putea să tensioneze atmosfera din familie! După-amiază primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.

Rac

Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, va sfătuim să va menajati sănătatea şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Reuşiţi să faceţi schimbări importante în cămin, care contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerul de viaţă. În partea a două a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi o suma mare de bani. Va recomandăm să fiţi prudent, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor.

Sursă foto: cdnews.ro

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - femeiarac 150x150Citeste si: Compatibilitatea nativilor Rac cu alte zodii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.