Horoscop 30 noiembrie – Taurii, atenție la cheltuieli!

horoscop - taur30noiembrie

Horoscop 30 noiembrie – Taurii, atenție la cheltuieli! Trigonul Lunii cu Uranus aduce mai multă sensibilitate, interiorizare, precum şi dorinţa de a fi mai bun cu cei din jur. Nu este exclus să simţiţi nevoia să va autoanalizaţi şi apoi să va gândiţi să faceţi schimbări în plan sentimental şi în relaţiile cu cei apropiaţi.

Berbec

Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă va ajută. După-amiază s-ar putea să întâmpinaţi probleme de natură birocratică. Azi puteţi să va bazaţi pe intuiţie.

Taur

S-ar putea să fiţi puţin descurajat de numărul problemelor pe care le aveţi de rezolvat. Cu calm şi răbdare, veţi reuşi. Aveţi şanse să faceţi schimbări în casă, spre satisfacţia partenerului de viaţă. Fiţi atent la cheltuieli! Nu este un moment prea bun pentru investiţii.

Gemeni

Puteţi avea succes în toate activităţile casnice. Este posibil să primiţi o suma importantă de pe urmă unei afaceri şi să va faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă. Va sfătuim să nu începeţi decât ceea ce sunteţi sigur că puteţi duce la bun sfârşit. Spre seară s-ar putea să aflaţi că o rudă sau o cunoştinţă are probleme de sănătate.

Rac

Reuşiţi să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales în privinţa relaţiilor sentimentale. S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu câteva persoane interesante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri. Ar fi bine să ascultaţi şi părerile partenerului de viaţă.

Sursă foto: eva.ro

Citește continuarea pe Eastrolog.ro

horoscop - planeta 150x150Citeste si: Horoscop special – planetele și zodiile guvernate (I) 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.