Horoscop 2 noiembrie – Taurii, probleme cu banii!

horoscop - taur

Horoscop 2 noiembrie – Taurii, probleme cu banii! Conjuncţia Lunii cu Saturn sporeşte nevoia de securitate în relaţiile sentimentale şi de stabilitate în cămin. Este, poate, o reacţie de rezistenţă subconştientă la eventualele schimbări. Nu trebuie să va faceţi probleme. Este o situaţie trecătoare, dat fiind că mişcarea Lunii este cea mai rapidă

Berbec

S-ar putea să fiţi indispus şi să nu aveţi chef de nimeni şi de nimic. Riscaţi să va izolaţi. Va recomandăm să fiţi mai sociabil. Problemele care va frământă nu sunt chiar atât de grave cum credeţi.

Taur

Nu este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Inhibiţia şi lipsa de sociabilitate ar putea să va conducă la eşecuri în afaceri şi deziluzii în plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, dacă acordaţi mai mult timp problemelor partenerului de viaţă. Va recomandăm fiţi mai comunicativ.

Gemeni

Astăzi sunteţi puţin inhibiat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Va recomandăm să evitaţi ieşirile cu prietenii şi, mai ales, cu persoanele importante. Evitaţi investiţiile şi nu cumpăraţi obiecte de valoare! Riscaţi să regretaţi.

Rac

Dimineaţă, colegii şi familia fac eforturi să va scoată din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină obosela acumulată sau problemele financiare care va frământă. Va recomandăm să nu luaţi decizii importante de unul singur. Nu începeţi activităţi delicate, care necesită multă atenţie!

Citește continuarea pe eastrolog.ro

horoscop - Funny Halloween Pumpkins 150x150Citeste si: Horoscop special pentru o noapte de GROAZĂ

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.