Horoscop 6 Octombrie 2016 – Balanţe, atenţie la SEMNALE!

horoscop - 182042344 halloween PelageyaKlubnikina 56a514ef3df78cf7728633ba 1

Horoscop 6 Octombrie 2016 – Balanţe, atenţie la SEMNALE! Este o perioada bună pentru Balanţe, însă persoanele din jur nu sunt întotdeauna cele mai sincere. Atenţie la oamenii cu care te înconjori!

Berbec

Vei reuşi să îmbini perfect utilul cu plăcutul în activităţile de care te ocupi astăzi, dar într-un final te vor satisface mai mult roadele materiale decât satisfacţia muncii împlinite. Aici îşi spune cuvântul latura ta materialistă, deoarece eşti mai motivat de eventualele câştiguri financiare decât de bucuria pe care o citeşti pe chipurile celor cărora îţi dedici eforturile. Nu ajunge un zâmbet sau un mulţumesc, oricât de sincere ar fi, ci vrei să şi primeşti ceva în schimb.

Taur

Sfatul tău face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia că nimic nu-i mai merge, că bate pasul pe loc, dar tu eşti un exemplu demn de urmat care arată că orice impas de acest fel e doar o provocare menită să scoată la iveală resursele fiecăruia. Cu răbdare, totul e posibil. Şi tu ai trecut prin asta şi s-a rezolvat totul cu bine, deci oferă-i sfaturile tale înţelepte, pentru că te bazezi pe experienţe proprii asumate cu bine. Dacă face că ţine, totul va fi mai uşor, dar momentan e într-o pasă proastă şi are tendinţa de a respinge ajutorul tău.

Gemeni

Ai grijă la tonul ridicat şi la atitudinea critică pe care o abordezi astăzi, pentru că poate fi sursă supărărilor unei persoane dragi. Deşi te cunoaşte foarte bine, se simte jignită de criticile tale, pentru că nu le merită. Dacă ai supărat pe cineva cu o astfel de manifestare agresivă, recunoaşte-ţi vină şi fă un pas spre împăcare. O explicaţie logică i-ar da mai multe detalii despre motiv nervozităţii tale atunci când ai declanşat dispută şi te-ar putea înţelege.

Rac

Planurile pe care le-ai pregătit în cele mai mici detalii împreună cu familia cunosc un impas, poate pentru a-ţi atrage atenţia că ai scăpat ceva din vedere. Posibil să fi intervenit un impediment, dar care poate fi depăşit cu brio dacă va uniţi cu toţii forţele, cu mic şi mare, în acelaşi sens. Ascultaţi-va unii pe alţii, folosiţi-va de ideile puse la comun, pentru că aceste oprelişti sunt minore şi pot fi date la o parte prin efort comun. Hopurile de acest gen sunt inerente şi aveţi cu toţii ceva de învăţat din ele, dar tot împreună le veţi rezolva.

Citeşte şi continuarea:  Huff.ro

Foto: fthmb.tqn.com

horoscop - nrm 1406731060 woman chalkboard 150x150Citeste si: La ce bun să încerc să ÎNȚELEG femeile?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.