Horoscop 28 Octombrie 2016 – Balanţele îşi revin pe plan AMOROS

horoscop - Tipping the Scales 15 Facts to Know About a Libra Lover MainPhoto

Horoscop 28 Octombrie 2016 – Balanţele îşi revin pe plan AMOROS Taurii vor culege curând roadele unei munci îndelung depuse, în timp ce Racii se grăbesc spre rezultate încercând să ardă etape în muncă depusă. Atenţie la detalii!

Berbec

Participi la un eveniment emoţionant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlneşti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care îţi era dor, cu un grup de persoane adunat în jurul unui moment cu tentă emoţională extrem de intensă, care te va afecta şi pe ţine. Deşi vrei să bravezi şi să nu recunoşti că ai şi tu inima, de dată această eşti copleşit de sentimente şi trăiri şi participi trup şi suflet la tot ce se întâmplă.

Taur

Ajungi la capătul unui proiect care te-a solicitat la maximum şi acum poţi culege roadele finale. Eşti mulţumit de nivelul la care ai ajuns şi simţi nevoia să sărbătoreşti reuşită alături de cei care au lucrat cot la cot alături de ţine. Nu te grăbi deja spre ceva nou, ci bucură-te cât mai mult timp de senzaţia de bucurie care se instalează încet-încet în inima ta. Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn că ţi se recunoaşte valoarea şi contribuţia la succesul repurtat.

Citeşte şi: Goana după cadourile de Crăciun

Gemeni

Te remarci uşor în orice colectiv pentru că ai ceva de spus şi ştii să-ţi exprimi punctul de vedere cu autoritate şi încredere deplină. Poţi atrage mulţi adepţi noi care te vor susţine în planurile tale îndrăzneţe, deoarece azi ai norocul să intri într-un mediu de oameni care gândesc la fel că ţine şi care te pot numi liderul lor datorită calităţilor tale de bun conducător. Îţi place această postura pentru că îţi pui foarte bine în valoare energia şi dorinţa de afirmare.

Rac

Rutină pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru că nu-ţi place să te împotmoleşti în cele mai banale detalii. Ai vrea că toate să meargă direct la ţintă, fără să consumi timp preţios pe paşi pe care-i consideri nesemnificativi. Nu poţi scapă însă de acele elemente intermediare, că atare nu le trata cu indiferenţă, pentru că exact acestea pot stă la baza unui eşec când ţi-e lumea mai dragă. Nu le ignoră, pentru că ele există!

Citeste si continuarea: Huff.ro

Foto: mamiverse.com

horoscop - 6991508 autumn love 150x150Citeste si: Horoscop special: Previziunile pentru luna NOIEMBRIE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.