Horoscop 4 octombrie 2016 – Balanţele au noroc de BANI

horoscop - make money online 3 1024x785

Horoscop 4 octombrie 2016 – Balanţele au noroc de BANI Apar schimbări în zona banilor, iar Balanţele au noroc. Fie că e vorba despre obţinerea unui împrumut, fie veţi primi o suma de bani, important este că veţi reuşi să găsiţi un echilibru pe partea financiară.

Berbec

Munceşti cu sârg, dar fără prea multe satisfacţii din cauza unora care comentează acid eforturile tale. E că şi cum ai da doar peste clienţi cârcotaşi care caută nod în papură, peste şefi pe care nu-i poţi mulţumi nici dacă te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu în braţe şi resping toate opiniile tale că şi cum ar fi imposibil de pus în aplicare. Vezi-ţi mai departe de activitatea începută fără să pui la suflet răutăţile sau criticile care vor sosi din toate părţile, pentru că rezultatele finale vor vorbi de la sine şi îi vor convinge chiar şi pe cei mai negativisti.

Taur

Ziua este incitantă şi îţi oferă tot felul de provocări. Eşti cuprins de un elan nou, care nu te reprezintă de obicei. Ori tocmai ţi s-au aprins călcâiele după cineva şi vrei că relaţia voastră să evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinţa fantastică de a începe un drum nou, pe care înainte nu aveai curaj să porneşti. Energia care te copleşeşte scoate la iveală trăsături pe care nici tu nu ştiai că le ai: încredere, curaj, tărie de caracter, pe care trebuie să le pui în joc pentru a ajunge la scopul ales.

Gemeni

Proiectul la care îţi aduci contribuţia de ceva vreme ajunge într-un impas care te obligă să iei o pauză. Profită de acest răgaz, pentru că poate fi de folos pentru a-ţi face ordine prin gânduri şi a găsi alte variante pentru a ajunge la rezultatele dorite. După o perioada de detaşare binefăcătoare, te întorci la vechile probleme cu multe soluţii noi care vor debloca unele planuri care stagnau de la o vreme. Uneori, o perioada de pauză poate fi de bun augur pentru a continuă după aceea cu alt tonus.

Rac

Nu te juca aşa cu vorbele, mai ales dacă în faţă ta se află o persoană pesimistă care are tendinţa de a trata orice cuvânt că pe un atac la persoană. Glumele trebuie spuse într-o formă clară, care să nu nască interpretări eronate, deci fii foarte atent la ce ton foloseşti atunci când faci cuiva o poantă sau vrei să ironizezi o situaţie delicată. Ar putea înţelege altceva din glumă ta şi după aceea nu vei mai şti cum să dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slăbiciunile unora, pentru că îi poţi răni profund.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: makemoneyways.coa

horoscop - Horoscopul amoros 150x150Citeste si:  Horoscopul amoros al lunii Octombrie.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.