Horoscop 27 Octombrie 2016 – Balanţele sunt într-un RĂZBOI

horoscop - Libra

Horoscop 27 Octombrie 2016 – Balanţele sunt într-un RĂZBOI Taurii încearcă să iasă din atmosfera deloc armonioasă din mediul lor intim, în timp ce Leii se simt timizi în faţă persoanelor cu autoritate.

Berbec

Vorbeşti despre viitor cu mult entuziasm, convins că totul va ieşi foarte bine în ceea ce priveşte planul la care îţi aduci contribuţia. Când eşti atât de optimist, lumea chiar te crede şi câştigi tot mai mulţi adepţi alături de ţine. Dacă va uniţi cu toţii forţele, puteţi construi un proiect de succes, fie că e vorba de o acţiune comună în familie, fie că e un plan de anvergură care te va ţine ocupat luni de zile de acum înainte. Merită tot efortul, pentru că rezultatele vor fi foarte bune, doar că mai e cale lungă până la ele.

Taur

Dacă atmosfera nu e armonioasă în mediul tău intim, fă tot posibilul să ieşi din acel spaţiu undeva unde să te simţi mai bine. Ai nevoie de o călătorie, de o detaşare de ceea ce se petrece acasă, pentru că acolo se discuta doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund. Dacă poţi face abstracţie de tot ce se întâmplă în mediul tău obişnuit şi să pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar şi de persoane complet străine, pentru a mai schimbă un pic decorul, astfel încât să te detaşezi de balastul emoţional de acasă.

Citeşte şi: Când țesutul IUBIRII se cicatrizează !

Gemeni

Dacă eşti înconjurat de persoane potrivite, ai putea avea parte de o zi plină de evenimente, deci cea mai mare grijă trebuie să o acorzi tovarăşilor tăi de discuţie sau de aventură. Dacă aduni alături de ţine oameni obosiţi, plictisiţi, nervoşi sau stresaţi, îşi vor elibera pe ţine toate aceste defecte şi nu faci decât să transformi ceea ce ar fi trebuit să fie o discuţie interesantă într-un război al nervilor. Există riscul că în grupul pe care îl aduni alături de ţine să se infiltreze şi o persoană care va agită inutil spiritele cu o atitudine ostilă şi violenţă. Încearcă să-l ţii la distanţă cu tact.

Rac

Munceşti mult, dar parcă fără niciun rezultat, că într-o lupta cu morile de vânt. Atâta timp cât şi tu te îndoieşti de succesul eforturilor tale, aproape că nu mai are rost să continui. Ori vei lucra fără niciun chef, iar randamentul va fi zero, ori propriile suspiciuni se vor transmite şi către cei care îţi stau alături şi vor începe şi ei să se îndoiască de ceea ce faci. Mai bine mai amâni câteva zile, pentru că un răgaz te va ajută să vezi altfel lucrurile, decât acum când eşti direct implicat.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: horoscope.co.uk

horoscop - 6991508 autumn love 150x150Citeste si: Horoscop special: Previziunile pentru luna NOIEMBRIE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.