Horoscop 21 Octombrie 2016 – Balanţele au SURPRIZE

horoscop - balanta 840x500

Horoscop 21 Octombrie 2016 – Balanţele au SURPRIZE Berbecii sunt decepţionaţi astăzi după ce descoperă minciunile cuiva în care şi-au pus încrederea. În schimb, Peştii se confruntă cu situaţii grele.

Berbec

Eşti decepţionat de faptul că descoperi, poate cam târziu, minciunile unui colaborator în care ţi-ai pus toată încrederea. Observi că totul a fost doar praf în ochi şi nu găseşti în ţine forţă de a te rupe de eşec. Eşti blocat într-o zona sumbră în care ai tendinţa de a le vedea pe toate în negru, pentru că dezamăgirea e mare. Nu te aşteptai la asemenea trădare, dar trebuie să recunoşti că ai fost credul şi ai aşteptat ceva ce nu puteai primi. Deschide bine ochii că să nu te înşeli şi altădată şi nu crede chiar tot ce ţi se promite!

Taur

Dacă ai adunat o suma de bani şi eşti mulţumit de nivelul pe care te afli, nu te avăntă deja în cumpărături mai mult sau mai puţin necesare, pentru că vei regretă mai apoi atracţia spre risipă. Uneori trebuie să te gândeşti şi în perspectiva mai îndepărtată, pentru că banii pe care îi deţii acum vor fi folositori cândva în viitor pentru un scop mult mai important decât cel care îţi face astăzi cu ochiul. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă prudenţă în chestiuni financiare!

Citeşte şi : Horoscop special: Cum ne influenţează MARTE în această toamnă

Gemeni

Cine este cu adevărat alături de ţine dacă nu cei dragi din familie? Ajunge să le ceri ajutorul şi ei vor fi acolo lângă ţine oricând, necondiţionat şi cu inima deschisă. Veştile care vin de la cei dragi sunt motiv de fericire şi simţi nevoia să le transmiţi şi tu mai departe altora. Există un schimb excelent de emoţii, de sentimente, de sprijin între voi, ceea ce leagă şi mai mult relaţia. Orice plan desfăşurat împreună, umăr la umăr, evoluează excelent, pentru că formaţi o echipa bine sudată.

Rac

Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă. Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită suma de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: Huff.ro

horoscop - berbe 150x150Citeste si: Machiajul în funcție de zodie – Berbec și Taur

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.