Horoscop 20 Octombrie 2016 – Berbecii sunt cuprinşi de ÎNDOIELI

horoscop - horoscop 20 octombrie 840x500

Horoscop 20 Octombrie 2016 – Berbecii sunt cuprinşi de ÎNDOIELI Mintea Racilor merge brici, iar ideile care le vin sunt foarte bine argumentate. În schimb, Fecioarele nu ar trebui să se lase influenţate de anturaj.

Berbec

Începi şi tu să te îndoieşti că planul la care munceşti cu sârg are sorţi de izbândă când atâta lume se opune ideilor tale. Nu te lua după orice dispută care se naşte, ci ascultă mai întâi argumentele contra. Unii nu ştiu decât să contrazică, să critice, să pună beţe în roate, fără a oferi soluţii viabile în schimb. Cel care ţi se opune azi cu atâta încăpăţânare nu are o idee mai bună, ci aşa îi place lui să comenteze tot ce aude de la alţii. Dacă ar avea un sfat, ar merită ascultat, dar dacă e doar un refuz şi atât, fără nimic care să-i susţină punctul de vedere, mai bine nu-i dai nicio atenţie.

Taur

Încearcă să te detaşezi de lucrurile cotidiene pe care oricum le vei gestiona aşa cum trebuie. E vremea să ai curajul să zbori un pic, să te ridici de la sol, de la miicimea vieţii de zi cu zi, către scopuri mai înalte, către ţeluri mai îndrăzneţe, către orizonturi mai greu accesibile. Poţi, dar numai de ţine depinde să laşi deoparte chestiunile materiale, problemele de acasă şi grijile de la serviciu, şi să priveşti mai sus de ele. Ridică privirea din pământ şi descoperă cât de largă e lumea, cât de înalta e, cât de departe poţi ajunge, dar primul pas e acela de a avea curajul să deschizi ochii să vezi dincolo de limitele strâmte ale firescului.

Citeşte şi: Horoscopul amoros al lunii Octombrie

Gemeni

Ai grijă ce-ţi propui, pentru că visul tău de acum ascunde şi un aspect negativ care, mai devreme sau mai târziu, va ieşi la iveală. Rişti să alergi după o himeră, după un plan imposibil, sau cel puţin după o iluzie riscantă pentru ţine. Eşti sensibil, uşor de impresionat şi de influenţat, că atare poţi pică în plasa unei persoane care, sub masca bunelor intenţii, ţi-ar putea crea mari neplăceri. Ai putea vedea cum visul tău cel mai important eşuează sau o ia pe o cale incorectă doar pentru că ai lăsat o tentaţie negativă să te conducă. Deschide bine ochii şi vezi şi punctele slabe din spatele aparenţelor înşelătoare!

Rac

Mintea ta merge brici, ideile vin pe bandă rulantă şi sunt bine argumentate logic, de parcă le-ai citi din manual. Eşti că o enciclopedie ambulanţă care ştie câte ceva din orice domeniu, dar azi dai o lecţie de înţelepciune prin soluţii geniale la o problema dificilă. Îţi place să afli tot ce mişcă în lumea asta şi ai ocazia să-ţi lărgeşti orizonturile prin informaţii noi din domenii din care ştiai ceva-ceva, dar acum le poţi aprofunda. Pui mâna pe carte, răsfoieşti internetul şi pui întruna întrebări, pentru că vrei să ştii mai mult.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: shutterstock.com

horoscop - make money online 3 150x150Citeşte şi: Horoscop special: Zodiacul BANILOR în luna Octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.