Horoscop 31 Octombrie 2016 – Blocaje în COMUNICARE pentru Tauri

horoscop - o COMMUNICATION SKILLS facebook 1024x512

Horoscop 31 Octombrie 2016 – Blocaje în COMUNICARE pentru Tauri Leii trebuie să aibă mare grijă la deciziile pe care le iau astăzi. S-ar putea că unele decizii să fie făcute în pripă.

Berbec

Îţi place să stai în medii cât mai populate, nicidecum de unul singur la ţine acasă, de aceea vei ieşi oriunde vezi cu ochii, cu sau fără un motiv anume. Unde-i loc de socializare, hop şi tu, de aceea eşti cel mai uşor de găsit în spaţii deschise, în aglomeraţie, în locuri publice, unde dorinţa ta de comunicare e satisfăcută din plin. Ce-i drept, unde sunt atât de multe tipuri de oameni, se mai pot încinge şi dispute, dar încearcă să le detensionezi cu o glumă, nu tot cu ton ridicat.

Taur

Şi ce dacă azi nu faci niciun pas mai departe în proiectele în derulare? Meriţi şi tu o pauză, în care să-ţi aduci aminte de plăcerile tale personale, de tot ceea ce îţi umple inima. Că e vorba de o zi mai liberă sau doar de o seară mai liniştită după ce ai fost la serviciu, simţi că acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tău pentru că îţi reîncarcă perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi în amor, pentru că se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoană iubita. Dar trece!

Citeşte şi: Horoscop special : cele mai LONGEVIVE cupluri după zodii !

Gemeni

Azi ai parte numai de lucruri bune, e motiv de petrecere, şi primeşti veşti bune şi felicitări, bucură-te cu toată fiinţă ta de evenimentele fericite la care participi. Familia, cei dragi, prietenii sunt şi ei prin preajma, şi vor să fie luaţi mai mult în seama de ţine, chiar dacă şi tu, orgolios din fire, doreşti acelaşi tratament, dar de dată această tu trebuie să faci un pas pentru a le oferi acestora mai multă atenţie.

Rac

Dacă nu primeşti nici un fel de încurajare de la cei din jur, înseamnă că nu te afli în mediul adecvat pentru scopurile tale. Caută alt grup de colaboratori, ieşi din spaţiul sumbru în care ai nimerit, pentru că te-ar putea influenţă negativ. Tu eşti plin de energie, de poftă de mişcare şi de acţiune, or acest anturaj ostil, împovărat de griji şi probleme, s-ar putea să te tragă şi pe ţine înapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – trişti, pesimişti, lipsiţi de direcţie – deci erijează-te în liderul lor şi condu-i spre ceva care să-i scoată din această stare nefastă.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: i.huffpost.com

horoscop - surpriza sexy 1 150x150Citeste si: Horoscop special: talente şi sensibilităţi pentru COPII după ZODIE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.