Horoscop 10 Octombrie 2016 – Leii au neînţelegeri în RELAŢII

horoscop - coffee date engagement 12

Horoscop 10 Octombrie 2016 – Leii au neînţelegeri în RELAŢII La început de săptămâna Racii realizează că nu stau foarte bine din punct de vedere financiar, în timp ce pentru Balanţe, atmosfera de la locul de muncă este una cam sumbră. Curaj şi energie, urmează o săptămâna plină.

Berbec

Discuţia pe care o ai azi cu reprezentantul unei instituţii îţi oferă startul ideal către o direcţie nouă. Ai terenul asigurat pentru un succes de toată frumuseţea, având de partea ta şi legea, şi instrumentele corecte pentru a ajunge la un rezultat bun.

Vestea oficială pe care o primeşti este stimulativă încât ar fi bine să pui imediat în practică ideea pe care o ai, pentru că ai de acum fundamentul necesar unui proiect de succes. Nimic nu te mai opreşte din elan, ci sunt întrunite toate condiţiile.

Taur

Nu te poţi baza pe prietenul de lângă tine, care acum spune una că în clipă următoare deja să-şi fi schimbat atitudinea. Nu ştii dacă să ai încredere în modul sau jucăuş şi superficial de a trata o situaţie care pe ţine te afectează mult, dar el vrea de fapt să-ţi arate că nu merită să pui la suflet ceea ce se întâmplă în jur.

Până se va clarifica situaţia, vor mai apărea încă multe aspecte, deci nu trata totul că şi cum ar fi capătul căutărilor tale. Mai aşteaptă, mai bucură-te de momentele lejere care ţi se oferă, fără a te cramponă încă de nivelul la care ai ajuns. Mâine totul poate fi altfel!

Citeşte şi: Horoscop special – RACII și GEMENII în 2017

Gemeni

Toate merg bine în colectivul din care faci parte, dar de dată această pui mai mare accent pe cooperare decât pe afirmare personală. Îţi cunoşti rolul în acest grup, dar nu vrei să ieşi cu nimic în evidenţă, considerând că acum contează mai mult să va completaţi unii pe alţii şi nu să luptaţi fiecare pentru supremaţie.

Acum recunoşti că ar fi altul mai bun decât ţine mai potrivit în funcţia superioară, deci îl vei acceptă uşor că lider, pentru că ştie mai multe, are soluţii profitabile şi, la urmă urmei, ai şi tu multe de învăţat de la el.

Rac

Faci o analiză la rece a resurselor financiare de care dispui şi rezultatul nu prea e vesel. Discuţi cu partenerul de viaţă despre veniturile fiecăruia şi descoperi că există un mare deficit în buget, pe care trebuie să-l echilibrezi cumva.

Pe partener nu te poţi baza, pentru că nu are de unde oferi mai mult, deci singură salvare eşti tu. Găseşti tu o soluţie profitabilă de a mai face rost de un ban, arătând o imensă compasiune faţă de nevoile şi lipsurile celui de lângă ţine. Ba eşti deschis la gesturi caritabile chiar din puţinul pe care-l ai.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: footage.framepool.com

horoscop - COMPATIBILITC482C5A2IC3AEntrezodiiCiteşte şi: Horoscop SPECIAL –  TAURII și BERBECII în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.