Horoscop 14 octombrie 2016 – o zi neagră pentru LEI

horoscop - 574729s 967x1024

Horoscop 14 octombrie 2016 – o zi neagră pentru LEI. Pentru nativii din zodia Leu nu este o zi deloc bună, pentru aproape toate lucrurile merg pe dos, inclusiv în relaţiile cu ceilalţi. Nu va aşteptaţi la rezultate măreţe.

Berbec

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii paşi aduc deja şi primele piedici. Nu trebuie te laşi influenţat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice început de drum, deci trebuie ţi menţii interesul viu, pentru de hopuri nu scapă nimeni. Mergi mai departe, lupta cu ambiţie împotriva celor ce ţi se opun, celor care spun nu lapropunerile tale, pentru succesul acestui proiect depinde enorm de voinţă ta, de energia pozitivă pe care o investeşti şi de curajul de a trece peste toate opreliştile, delocpuţine, care se vor ivi pe parcurs.

Taur

Apare în preajma ta o persoană ce va deveni eroul acestei zile, ori pentru animă atmosfera cu felul lui de a fi (mai energic, mai plin de viaţă şi mai optimist), ori pentru îţioferă un ajutor binevenit într-un moment culminant. Eşti mândru de tovărăşia cu această persoană, pentru ai ceva de câştigat de la el. Ori intervine salvator într-o problema carete preocupă, ori te bucuri de protecţia şi, alături de el, ajungi mai uşor la un scop propus.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - big thumb 05da62642eabe6022b089e71bd95bfab 150x150Citeste si: Horoscop special – Scorpionii în 2017 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.