Horoscop 13 Octombrie 2016 – Zi cu NOROC pentru Tauri

horoscop - 5 happy people thumbs up web 1024x516

Horoscop 13 Octombrie 2016 – Zi cu NOROC pentru Tauri  Deşi ziua de 13 este cunoscută drept una care aduce ghinion, pentru Tauri nu este valabil. Cel puţin nu în această zi. Nativii în zodia taur vor avea parte de veşti bune şi noutăţi, care vor aduce numai bucurii.

Berbec

Este un moment dificil, când eşti cuprins de tot felul de probleme la serviciu. Munceşti mult, te oboseşti peste măsură, încât te prind zorii gândindu-te la problemele nerezolvate. Eşti copleşit de griji şi stres şi ţi-ar trebui o detensionare, altfel rişti o îmbolnăvire. Ar putea fi doar griji aparenţe, deoarece lucrurile s-ar putea să nu fie atât de grave pe cât par. Fii preocupat pe problemele apărute, dar nu şi obsedat de ele, altfel te extenuezi psihic! Ia-le mai uşor, cu siguranţă lucrurile nu sunt aşa de negre pe cât crezi acum şi dacă reuşeşti măcar o zi să te detaşezi, vei vedea că te-ai agitat degeaba.

Taur

Eşti una din zodiile care se bucură cel mai mult azi, deşi, de obicei, ai o cu totul altă atitudine: mai rezervată, mai pesimistă, mai raţională. Nu, de dată această eşti cuprins de o pasiune nouă, interesat de un scop care te atrage că un magnet, convins că ceea ce visezi să găseşti deschide o etapă nouă în viaţă ta. Intri într-o etapă plină de noutăţi şi veşti bune, dar reuşită depinde enorm de energia pe care o investeşti în ţelurile propuse. Cât timp îţi menţii interesul viu, energia şi entuziasmul la cote maxime, totul va merge excelent, deci spune cu tărie azi: orice se poate!

Citeşte şi: Horoscop SPECIAL – Balanţa în 2017

Gemeni

Stai şi cântăreşti la rece o situaţie şi ajungi la o singură concluzie: să-i pui punct aici. Consideri că nu merită să mergi mai departe, nici să tot cari după ţine la nesfârşit o stare de lucruri care nu mai aduce nimic nou, că atare pregăteşte-te să spui stop acum. De mâine te vei putea detaşa de toate, dar acum dedică-te unui bilanţ final care să te ajute să tragi linie: a fost bine, a fost rău? Acum poţi spune mai clar pe ce nivel ai ajuns şi apoi să închizi definitiv acel capitol, gata să te apuci de altceva.

Rac

Piedicile apar la tot pasul, fie datorită unor factori externi, fie interni, cum ar fi propriile inhibiţii, complexe sau temeri. Se întâmplă ceva în jur, ceva ce inspiră neîncredere şi nu ai curajul să acţionezi prompt, reprimandu-ţi pornirile sau calculând fiecare pas. Puţină prudenţă nu strică, dar nu transformă prudenţă în pasivitate sau eschivare. Poate te simţi izolat, singur, neîncrezător în forţele proprii, un pic mai pesimist decât de obicei, de parcă ai avea o viaţă austeră, care nu-ţi oferă prea multe motive de bucurie sau de speranţa. Lipseşte ceva, dar nu ştii exact ce.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: amaghana.com

horoscop - Health Insurance and the Health Care System 150x150Citeste si: Horoscop special: SĂNĂTATEA în săptămâna 10-16 octombrie  

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.