Horoscop 5 Octombrie 2016 – PRESIUNE pentru Capricorni

horoscop - iStock 000035696454 Small 0

Horoscop 5 Octombrie 2016 – PRESIUNE pentru Capricorni Nativii capricorn au parte de tensiuni, pe care chiar ei înşişi le provoacă. Atitudinea nu este una corectă, pentru că rişti să stârneşti dispute la locul de muncă.

Berbec

De unde nici nu te aştepţi, azi ai putea primi veşti excelente cu privire la bani. E că şi cum descoperi o nouă sursă de venit sau reuşeşti, numai tu ştii cum, să faci banii de care dispui să sporească! Bravo ţie, ai idei bune şi profitabile de a câştigă mai mult, dar ţi se cere mai multă energie depusă în proiectele tale. Cu cât munceşti mai mult, cu cât îţi extinzi mai mult orizonturile şi te implici în mai multe direcţii generatoare de venit, cu atât ajungi mai rapid la prosperitate, că atare, dacă vrei bani mai mulţi, nu te limita la ceea ce făceai şi înainte. Caută şi alte idei creatoare care să te pună la treaba pentru un profit binevenit.

Taur

Eşti decis să pui punct unei stări de lucruri care nu-şi mai are rostul. Poate eşti nevoit să spui adio brusc, fără să mai poţi modifică ceva în ultima clipă, de aceea rămâi cu un sentiment ciudat că poate s-ar mai fi putut face ceva că să salvezi situaţia. Pregăteşte-te să o iei într-un sens complet nou şi, pentru că de obicei nu eşti atât de sigur pe deciziile tale, e şi normal să fii confuz şi un pic temător cu privire la ce te aşteaptă de acum încolo. Mergi pe calea aleasă, fără să mai priveşti înapoi, fără regrete şi nostalgii inutile.

Gemeni

Ai planuri mari şi vise imense, dar nu trebuie să te îndoieşti nicio clipă de capacitatea ta de a le vedea realizate. Poţi mai mult decât ai putea crede despre ţine însuţi, că atare lasă modestia sau frică de eşec la o parte, pentru că eşti pregătit pentru orice provocare, oricât de îndrăzneaţă ar fi. Alege-ţi ţinte mari, nu te mulţumi cu puţin, vezi cât de multe lucruri cu adevărat importante îţi doreşti de la viaţă şi concentrează-te asupra lor. Eşti într-un moment în care eşti ajutat să-ţi împlineşti cele mai mari vise, deci merită să ridici ştacheta cât mai sus. Poţi şi singur, dar apar şi suficiente persoane care pot juca şi ele un rol important în succesul tău final, că atare apelează la serviciile lor. Ai de învăţat din asta!

Rac

Simţi că în jurul tău sunt oameni nesinceri, cu două fete, şi vrei să stai departe de ei, că nu cumva să-ţi creeze neplăceri. Intuiţia îţi atrage atenţia asupra adevăratelor gânduri ale oamenilor din preajma ta ceea ce e un mare atu, deoarece vei reuşi să te izolezi mai bine în acele medii unde planează relele intenţii, ipocrizia, prietenia falsă. Mai bine singur decât într-o companie mincinoasă! Dar nu exagera totuşi: având impresia că peste tot sunt numai inamici, ai putea ţine la distanţă şi oameni care ar merită încrederea ta, dar, din prudenţă, le interzici şi lor accesul către ţine.

Citeşte continuarea: Huff.ro

Foto: cdn.psychologytoday.com

horoscop - Fotolia 56879742 Subscription Monthly M 150x150Citeste si: Horoscop special: Cum îl SEDUCI în funcţie de zodie.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.