Horoscop 7 Octombrie 2016 – Răsturnări de situaţie pentru Tauri

horoscop - horoscop zilnic 7 octombrie 2016 840x500

Horoscop 7 Octombrie 2016 – Răsturnări de situaţie pentru Tauri  Astăzi Balanţele sunt norocoase şi au motive de bucurie datorită atenţiei şi afecţiunii persoanelor dragi. Toate acestea iiajuta să înţeleagă că atitudinea contează cel mai mult. Taurii nu sunt atât de norocoşi. Posibil să aibă surprize neplăcute, ar trebui să fie pregătiţi pentru orice.

Berbec

Nu e momentul potrivit să porneşti o acţiune nouă, de la care ai mari speranţe. Ceva îţi spune să mai aştepţi o vreme, să mai aduni ceva informaţie, pentru că urmează să se mai întâmple unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profită de o zi ceva mai liberă pentru a stă şi a cântări pe îndelete nivelul pe care te afli sic e resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauză înainte de a da startul, dar acest răgaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ţi stabili o strategie corectă.

Taur

Calmul care se lasă peste un plan este dat peste cap de o surpriză neplăcută care aruncă în aer tot ce ai construit până acum. Ţie îţi plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situaţie că această te destabilizează complet. Va fi greu pentru ţine să-ţi recapeţi calmul, oricâtă răbdare şi toleranţă ai avea, pentru că vestea picată din senin e greu de acceptat şi mai ales greu de ţinut sub control. Fii pregătit şi pentru răsturnări majore de situaţie, pentru că acestea pot apărea chiar şi în cele mai organizate şi stabile proiecte, obligându-te să intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Citeşte şi: Horoscop special: Caracterul ŞEFULUI funcţie de zodie 

Gemeni

Nu te aştepta că ajutorul celor din jur să vină în lumini strălucitoare, ci uneori cel mai bun sfat poate fi şi cel mai banal cuvânt adresat ţie. Coboară ştacheta pretenţiilor tale de la ceilalţi, pentru că azi te vei bucură de un sprijin sincer şi eficient sosit în cel mai obişnuit ambalaj posibil. Vei avea numai de câştigat dacă vei şti să beneficiezi de susţinerea prietenilor bucurându-te de simplă lor prezenţa. O informaţie aparent minoră, care soseşte azi de la ei, are pentru ţine conotaţii speciale.

Rac

Atmosfera este foarte tensionată în jurul tău, dar chiar tu eşti cel care generează dispute, pentru că îl iei pe nu în braţe şi respingi părerile altora. Fii mai flexibil în faţă ideilor diferite de ale tale, pentru că nu numai tu ai întotdeauna dreptate. Dacă tu crezi cu tărie că părerea ta este cea mai corectă, lupta pentru a-ţi impune punctul de vedere, dar gândeşte-te cât se poate de obiectiv înainte dacă adevărul e la ţine. Poate e undeva la mijloc şi ar merită ascultată şi părerea adversă, găsind un compromis reciproc avantajos.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: tumblr.com
horoscop - Horoscopul amoros 150x150Citeste si: Horoscopul amoros al lunii Octombrie

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.