Horoscop 12 Octombrie 2016 – Scorpionii sunt la LIMITA răbdării

horoscop - ANNOYED 1024x512

Horoscop 12 Octombrie 2016 – Scorpionii sunt la LIMITA răbdării Peştii trebuie să fie pregătiţi și ei pentru o perioada agitată, cu multe activităţi. Încercaţi să găsiţi o cale de mijloc pentru a ieşi bine din orice situaţie.

Berbec

Planul care se naşte acum în mintea ta are mari sorţi de izbândă, totul e să alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urmă paşii fireşti de la început până la final, trecând din reuşită în reuşită, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi şi mai bune. Eşti mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţă ochilor şi faci tot posibilul să ajungi şi mai repede la scopul visat. Evoluţia este rapidă şi promiţătoare, iar reuşitele te motivează să mergi mai departe.

Taur

Călătoria pe care o faci acum – că e una la propriu sau la figurat – are efecte puternice asupra ta, pentru că te întorci acasă cu alt tonus. Mai bun, mai încrezător, mai optimist, semn că pe parcursul acestui drum ai descoperit aspecte care îţi dau acum alt chef de acţiune. Întâlneşti oameni care te stimulează să faci lucruri noi, treci prin locuri care te încarcă de o energie pozitivă, afli informaţii care deschid noi perspective asupra viitorului, semn că, din când în când, e nevoie să ieşi din mediul tău obişnuit şi strâmt pentru a-ţi umple bateriile. Poate fi un sens nou de explorat şi care te duce foarte repede spre o destinaţie atractivă.

Citeşte şi: Horoscop special – LEUL în 2017

Gemeni

Nu te rupe de restul lumii, nu face opinie separată, pentru că eşti şi tu parte dintr-un întreg. Trebuie să te raportezi permanent la cei din jurul tău, pentru că nu eşti nici exclus, aşa cum ţi se pare, dar nici mai special:, eşti la fel că toată lumea. Azi vei înţelege altfel apartenenţa ta la acest cadru mai larg de persoane, pentru că descoperi că eşti că oricine altcineva, gândeşti că ei, reacţionezi că ei, deci eşti şi tu unul că oricare. Adaptează-te acestui mediu fără nici un fel de rezerve, şi încearcă să legi mai bine relaţiile cu cei din jur, arătându-le că nu va diferenţiază absolut nimic: nici vârstă, nici rangul social, nici averea, nici sexul. Din părţi atât de diverse se formează întregul.

Rac

Lupta cu starea de apatie şi oboseală care te-a copleşit. Nu te simţi în apele tale, aşa e, te apasă emoţii negative, vini sau supărări peste care nu poţi trece, de aceea ai nevoie de ceva care să te scoată din această pasă, iar miracolul… chiar apare! Totul e că şi tu să profiţi de şansă care ţi se oferă şi care îţi poate abate imediat gândurile de la ceea ce te frământă. Nu stă singur în această zi şi, dacă nimeni nu te invită la o aventură, fii tu cel care mobilizează gaşcă de prieteni sau familia la ceva palpitant care să va dea tuturor chef de viaţă şi de distracţie.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: healthyandfitmagazine.com

horoscop - Virgo HD Sign Wallpapers 150x150Citeste si: HOROSCOP special – Fecioara în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.