Horoscop 19 Octombrie 2016 – Taurii au nevoie de o PAUZĂ

horoscop - 14699987 980795685380758 1542786756 n

Horoscop 19 Octombrie 2016 – Taurii au nevoie de o PAUZĂ În timp ce Capricornul ajunge fără să vrea în gură lumii şi va fi judecat pentru anumite fapte, însă de cele mai multe ori pe nedrept, Taurii lucrează la foc continuu. Indicată e o uşoară detaşare că să poţi privi lucrurile în ansamblu!

Berbec

Apare în calea ta exact persoană care te poate fericit, pentru că intervine la timp în planurile tale. Îl vei privi de acum înainte cu maxim respect şi admiraţie, tocmai pentru că a jucat un rol atât de important în cel mai delicat moment. E o bucurie şi pentru el să vadă în ochii tăi atâta recunoştinţă, ceea ce îl motivează să ofere şi mai mult, poate chiar peste puterile sale. Şi tu ai face la fel, pentru că eşti cuprins de o generozitate dusă la extrem.

Taur

E frustrant pentru tine să stai pe loc acum, când eşti prins într-un proiect important care îţi acaparase toată atenţia. Dacă ar fi după tine, ai munci peste program, nu poţi stă degeaba şi mai arunci măcar o privire peste etapele parcurse până acum. Ai putea descoperi câteva puncte slabe care ar putea fi reparate în cel mai scurt timp. Vezi ce important e să faci uneori o pauză şi să priveşti lucrurile detaşat, fără să fii stresat de termene limita? De pe margine, vezi exact ce ar mai trebui făcut şi ce nu a mers că la carte.

Citeste si: Horoscop special – Capricornii în 2017

Gemeni

Cu ajutorul potrivit, toate pot reveni la normal, că atare cea mai mare atenţie trebuie să o acorzi sfaturilor care vin acum de pretutindeni. Ai destui prieteni buni care pot participa cu ceva la planurile în desfăşurare, dar numai de ţine depinde să discerni între tot ce afli în jurul tău. Cineva îţi da un exemplu de moderaţie, de modestie, de cumpătare şi dacă faci că el, ai numai de câştigat, că atare nu face nimic din ceea ce poate da peste cap o stare de lucruri aşezată deja pe un teren stabil.

Rac

Ai o oarecare tendinţa spre izolare, o ciudată atracţie spre locuri uitate, departe de lume, sau te retragi din iureşul lumii pentru că ai ceva important de studiat şi te închizi de bună voie în casă. Nu eşti uşor de văzut la ochi, preferând singurătatea. Călătoriile sunt şi ele problematice, apar piedici sau modificări de program care te vor ţine sau chema înapoi acasă. Nu eşti într-o pasă prea bună, cuprins deodată de tot felul de complexe, de angoase, de gânduri, fără a avea încredere în ţine de aceea respingi total contactul cu lumea.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

horoscop - mars red planet stars space 68492 1920x1080 150x150Citeste si: Horoscop special: Cum ne influenţează MARTE în această toamnă 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.