Horoscop 3 Octombrie 2016 – Taurii riscă să fie PĂCĂLIŢI

horoscop - earn more money this year 800x453

Horoscop 3 Octombrie 2016 – Taurii riscă să fie PĂCĂLIŢI Se spune că lunea nu e bine să dai bani din casă nu-i aşa? Ei bine, pentru Tauri asta ar trebui să fie litera de lege astăzi. Nu ar trebui să facă abuzuri financiare!

Berbec

Ai un mare tel de atins în carieră, dar e cale lungă până vei ajunge la materializarea lui. Trebuie să mai pui mâna pe carte, să înveţi ceva nou, să apelezi la persoane specializate în domeniul cu pricina, deci caută de pe acum mijloacele concrete de a-ţi vedea visul împlinit. Ai toate şansele să ajungi acolo, doar că trebuie să te foloseşti de foarte multe instrumente intermediare. Azi poţi întâlni persoană care te poate îndrumă pe calea ta spre împlinirea visului şi de aici începe aventură.

Taur

Nu te aventură aşa la primul preţ care ţi se propune, fie că e vorba de şansă de a cumpără ceva sau de a vinde un obiect, pentru că vei regretă mai apoi impulsivitatea de acum. Trebuie să mai negociezi, să obţii un preţ mai profitabil. Mai târziu e posibil să ţi se ofere un preţ mai bun şi nu vei mai putea schimbă cu nimic lucrurile. Nici nu te aruncă în cheltuieli mai mari decât poţi duce, pentru că ai putea face abuzuri financiare greu de echilibrat mai apoi. Ţine de banii tăi cu dintîi!

Gemeni

Nu poţi continuă o poveste de iubire în acelaşi mod că până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre. Poate s-a instalat monotonia şi plictiseală, poate simţi un blocaj în comunicarea cu persoană iubita, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu. O iniţiativa venită de la unul din parteneri ar fi de bun augur, că atare propune-i ceva partenerului care să va scoată pe amândoi din zona ternă în care nimic interesant nu se mai întâmplă. Veţi vedea că relaţia poate capătă un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cât de multă nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimbă.

Rac

Unde apari tu, chiar şi cele mai aprinse conflicte au şanse să se aplaneze, pentru că vii cu duhul blândeţii şi reuşeşti să-i linişteşti pe toţi cu o vorba. Nimeni nu şi-ar permite să ridice tonul în faţă ta, pentru că inspiri respect şi autoritate, chiar şi fără a fi nevoie de ton ridicat. Tu ai mereu argumente logice, exemple concrete, soluţii practice la orice situaţie tensionată şi consideri că nu are rost să te cerţi pentru aspecte care oricum îşi vor găsi rezolvarea dacă toată lumea ar coopera paşnic. Ghidează-i şi pe ceilalţi spre găsirea celei mai eficiente soluţii.

Citește și continuarea: Huff.ro 

Foto: cdn.iwillteachyoutoberich.com

horoscop - Horoscopul amoros 150x150Citeste si: Horoscopul amoros al lunii Octombrie.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.