Horoscop 17 octombrie – zi bulversantă pentru Balanță

horoscop - tablou zodiac balanta fantezist jos10 700x700

Horoscop 17 octombrie – zi bulversantă pentru Balanță. Balanţa nu scapă de critici, de răutăţi gratuite, iar ziua o poate bulversa din această cauză.

Berbec 

Nu te îndoi de ceea ce vine azi spre ţine sub formă de gânduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevăzut care îţi spune, în secret, ce să faci. Aceste sfaturi benefice vin spre ţine pe cai subtile dintre cele mai interesante: sub formă unui cântec auzi la radio, a unei discuţii prinse din zbor pe stradă, a unei fotografii văzute în ziar. Pune-ţi mai mult în valoare creativitatea de care dai dovadă, pentru că ea te va ajută să rezolvi cu brio situaţia în care te afli. Bazează-te pe imensă inspiraţie, pe resursele bogate de imaginaţie, pe tot ce-ţi trece prin minte, pentru că sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapă următoare a planurilor tale. Ai curaj să creezi!

Taur

Faci ce faci şi tot la trecut te raportezi, de parcă ai trăi şi astăzi din vechi succese sau de parcă tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevărat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut şi a lăsat urme asupra celui care eşti acum, că atare nu mai poveşti lumii despre ţine, cel de odinioară. E că şi cum ai fost Miss România la 18 ani şi tu ai acum 40 şi tot aşa te crezi încă, sau pe la 20 de ani s-a scris despre ţine în ziare şi, acum, la 50, încă te lauzi cu succesul tău de demult. Revino în prezent şi vorbeşte despre cel care eşti acum, fără să te tot întorci la vremuri de odinioară care, sigur, au contat, dar au trecut totuşi.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - aquarius2 150x150Citeste si: 2017 pentru Vărsători și Pești

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.