Horoscop 14 octombrie – Fecioarele bănuiesc partenerii de infidelitate

horoscop - indifelitate

Horoscop 14 octombrie – Fecioarele bănuiesc partenerii de infidelitate. Astăzi, Gemenii nu au chef de nimic, Scorpionii sunt obsedați de romantism iar Vărsătorii sunt obosiți și lipsiți de energie.

Berbec
Azi vei primi o propunere mai mult decât interesantă, așa că pregătește-te pentru ea! Nu e cazul să treci peste aceste oportunități, deoarece ele se pot solda în ceva cu adevărat special. Concentrează-te pe ceea ce ți se oferă și primește șansa pe care o meriți!

Taur
Știm că nu ai putea gândi ceva rău despre cei pe care îi iubești, dar se pare că fie unul dintre prietenii tăi, fie chiar iubitul profită azi de pe urma ta. Cum poți să scapi de acest pericol? Pur și simplu spune-le că nu îi poți ajuta atunci când ți-o cer și vezi cum reacționează!

Gemeni
Azi e una dintre acele zile în care pur și simplu nu ai chef să faci nimic, nici măcar cele mai elementare eforturi nu vrei să le depui. Nu te mai forța, este sfatul pe care ți-l oferă astrele! Poți să stai pur și simplu să privești la televizor, nimeni nu are dreptul să te deranjeze.

Citește și: Horoscop special – Leii, risc de pierderi financiare imense!

Rac
Mintea ta rătăcește azi, așa că fă tot posibilul pentru a-i oferi răgazul de a se odihni. Credem că e de la sine înțeles că nu ar trebui să muncești, dar se pare că nu vei avea chef nici măcar de cărțile sau de revistele tale preferate. În schimb, mergi la o plimbare sau întâlnește-te cu un amic.

Leu
Ceea ce te deranjează azi este invidia: te întâlnești cu un amic care a câștigat foarte mulți bani în ultima perioadă sau care se bucură de o poziție socială de invidiat. Deși tu nu te numeri printre persoanele care să cadă atât de ușor în această capcană, se pare că azi faptul că te simți inferioară te deranjează profund.

Fecioară
Iubitul tău pare să fie mai concentrat azi pe afacerile sau pe munca sa decât pe tine, ceea ce te face să te gândeşti la tot felul de lucruri neplăcute. Începi să bănuiești faptul că el nu îți este fidel, și chiar și astrele se tem că ai dreptate. Este posibil ca el să fi călcat strâmb.

Photo credit: hernanpba via Visual Hunt /  CC BY-SA
Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - new york 14480 960 720 150x150Citește și: Horoscop special – orașul tău preferat, în funcție de zodia ta!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.