Horoscop 24 Octombrie – RISCURI mari pentru Peşti

horoscop - pisces by aerroscape d8ky4vw

Horoscop 24 Octombrie – RISCURI mari pentru Peşti Nativii acestei zodii se expun unor riscuri mari în această saptamană, de aceea trebuie să fie extrem de precauţi.

Berbec

Eşti în faţă unei schimbări de sens în viaţă ta şi nu eşti foarte sigur de direcţia pe care trebuie să mergi. Eşti influenţat de zvonurile care se vehiculează în jurul tău şi care nu te stimulează deloc, dimpotrivă, te ţin pe loc, îţi insuflă o teamă profundă pentru ce va urmă şi practic nu te lasă să rişti nimic. Dacă ai putea ieşi din acele medii în care se vorbeşte numai de lipsuri şi probleme, ar fi în avantajul tău, pentru că tu deţii toate resursele că să faci faţă cu brio acestei provocări, dacă nu te-ar trage înapoi anturajul.

Taur

Toate ar trebui să-ţi meargă bine azi şi să te relaxezi aşa cum îţi place. Totul e să nu te laşi furat de influenţele negative din anturaj, care te cheamă să te alături unora la bârfe, judecaţi aspre, critici nedrepte. Dacă nu spui nu la invitaţiile de acest gen, fii sigur că toată starea de bine cu care porneşti ziua se va transformă în motiv de supărare şi dezamăgire. Evita, aşadar, mediile în care planează energii negative, ostilitate, răutăţi, că s-ar putea să intri şi tu fără voie în colimatorul unora.

Citeşte şi: Horoscopul SENZUALITĂŢIi: 50 de umbre ale astrologiei 

Gemeni

Ai ajuns într-un punct important al proiectului la care îţi aduci contribuţia de câteva luni încoace, nivel la care poţi deja să spui că eşti foarte aproape de scopul propus. Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua în care spui stop şi extragi o concluzie cu privire la paşii parcurşi până aici şi ai acel sentiment de profundă împlinire faţă de tot ce ai realizat. Nu a fost deloc uşor drumul până aici, dar acum nu mai contează cât de complicat a fost procesul de producţie al acestui rezultat, ci doar faptul că ai atins vârful maxim! Meriţi acum o pauză.

Rac

Deşi tu ai o relaţie mai specială cu trecutul, de dată această contează doar ce te aşteaptă mâine! Că să treci la un nivel superior al unei acţiuni în care eşti implicat, trebuie mai întâi să faci ordine în etapele deja parcurse. Priveşte un pic înapoi să vezi ce a rămas nerezolvat şi abia după aceea concentrează-te asupra celor care vin. Te poţi elibera de un balast care nu-şi mai are rostul, de amintiri neplăcute sau de un sentiment de vină pe care îl tot cari după ţine, dar acum ai ocazia de a şterge cu buretele acest trecut pentru a intră într-o nouă etapă, mult mai ofertantă şi mai interesantă.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: img02.deviantart.ne

horoscop - covermakeup 150x150Citeste si: Idei de afaceri pentru femei

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi:office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.