Horoscop 19 octombrie – Scorpionii, influențați negativ de Luna Nouă

horoscop - newmoon

Horoscop 19 octombrie – Scorpionii, influențați negativ de Luna Nouă. Astăzi, Gemenii riscă să cadă în capcana unei ispite, Fecioarele ar trebui să pună punct unui conflict care durează de prea mult timp iar Vărsătorii au parte de o zi complicată.

Berbec
Ai mare grijă, deoarece ziua de azi te va provoca în cele mai neobișnuite momente, așa că nu te lăsa nicio clipă surprinsă cu garda jos. Dacă vei fi atentă și vei da dovadă de puterea și de energia ta normală, atunci nimic nu îți poate sta în cale, așa că dă curs însușirilor tale obișnuite.

Taur
Azi este cazul să fii flexibilă, așa că ai mare grijă din acest punct de vedere. Cu cât te vei adapta mai repede și mai ușor la ceea ce se întâmplă în jurul tău, cu atât vei reuși să obții succese pe bandă rulantă. Ai însă grijă cu tendința pe care o ai de a te încăpățâna adesea inutil.

Gemeni
E un mare risc azi de a cădea în capcana unei ispite, și va trebui să ai mare grijă din acest punct de vedere. Ai o zi proastă și, cu cât te obișnuiești mai repede cu acest gând, cu atât va fi mai bine. Dar tocmai greutățile prin care treci sunt cele care te fac să fii predispusă la a-ți înșela iubirea.

Citește și: Horoscop special – din ce zodie este iubita perfectă?

Rac
Concentrează-te azi cât poți pe viața ta amoroasă, deoarece de acolo îți va veni cea mai mare parte a puterii de care dai dovadă. Iubitul tău îți va fi un sprijin prețios pe tot parcursul zilei, unul de care trebuie neapărat să ții cont. Abandonează-te în brațele sale când îți e cel mai greu.

Leu
Azi libertatea va fi un concept care va avea o mare însemnătate pentru tine. Acesta este motivul pe care vei lua niște decizii care pot fi considerate radicale pentru mulți dintre apropiații tăi. Poate că îți vei da demisia de la job sau îți vei părăsi iubitul, în orice caz va fi ceva care va atrage toți ochii asupra ta.

Fecioară
Pune azi punct unui conflict care a durat prea mult timp. Te-ai certat cu o persoană și nu reușiți niciunul dintre voi să depășiți această situație. Problema e că cineva trebuie să facă o concesie, iar astrele consideră că cel mai bine ar fi să fii tu aceea. Doar ești cea mai înțeleaptă.

Photo credit: priyaswtc via Visual hunt /  CC BY-NC-ND

Continuare horoscop pe Divahair.ro

horoscop - hand propose ring 150x150Citește și: Horoscop special – zodiile și inelul de logodnă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.