Horoscop 25 octombrie – SCORPIONII, interesați de viitor!

horoscop - big thumb 05da62642eabe6022b089e71bd95bfab

Horoscop 25 octombrie – SCORPIONII, interesați de viitor! Leii se duc cu gândul la trecut şi la amintirile frumoase, în timp ce Capricornii sunt ţinuţi pe loc de atitudinea pesimistă a celor dihn jurul lor.

Berbec

Trebuie să lupţi pentru a dovedi adevărul într-o situaţie tensionată din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputaţie, dar ai acum şansă de a restabili echilibrul firesc şi de a-ţi recăpăta poziţia meritată. Nu permite nimănui să te jignească pe nedrept, apelează la toate armele din dotare pentru a demonstra că eşti corect şi nu te simţi vinovat de nimic. Alţii sunt cei care încearcă să arunce vină pe umerii tăi că să scape basma curată, dar nu trebuie să accepţi asemenea nedreptate. Poţi scapă fără urmări, dar trebuie să te ridici pentru drepturile tale!

Taur

Atitudinea calmă şi relaxată pe care o abordezi în faţă unei noi provocări este perfectă, pentru că nu intri în panică dacă lucrurile capătă un ritm ciudat. Le tratezi pe toate raţional, logic, matur, organizat, conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. Faci un pact cu timpul pentru că mai e cale lungă până vei ajunge acolo unde vrei, deci de ce să te grăbeşti? Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând, pe îndelete, şi a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepţi va aduce rezultate stabile, solide, consistente. Eşti un exemplu de maturitate şi încredere în ziua de mâine!

Gemeni

Cât timp faci totul că la carte, conform legii, ai toate motivele să aştepţi rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de alţii mai presus de ţine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci încearcă să faci totul cum trebuie, cum ţi se cere şi cum e cinstit. Vei fi foarte mulţumit să obţii ceva pe cai complet legale şi pe forţe proprii, fără a te simţi cu muscă pe căciulă în nicio direcţie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciaţi şi mai ales recompensaţi, că atare mergi pe drumul cel drept până la roadele meritate!

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - leon danaila 150x150Citeste si: Medicul Leon Dănăilă deschide lista PNL pentru Senat!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.