Horoscop 29 Septembrie 2016 – Balanţele sunt în TRANSFORMĂRI

horoscop - Clock People by Bluepixie 1024x640

Horoscop 29 Septembrie 2016 – Balanţele sunt în TRANSFORMĂRI Balanţele sunt într-o continuă transformare şi lucrurile pare că merg în direcţia bună. Ţi-ai dat seama ce trebuie schimbat şi procesul de schimbare o să-ţi aducă numai beneficii!

Berbec

Vrei să fii lăsat să decizi singur ce ai de făcut, de aceea eşti pregătit sufleteşte să dai startul unei acţiuni noi în care vei investi tot ce ai mai bun în ţine. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate acestea vor conduce la un succes de zile mari. Cu atât mai mare va fi mândria ta cu cât vei şti că tot ce ai realizat e numai şi numai contribuţie proprie. Preferi acţiunile independente în care nimeni nu-ţi spune ce trebuie să faci, ci poţi să alegi singur ce e mai bine. Doar aşa vei da randament maxim.

Taur

Ai un dialog foarte stimulativ cu o persoană care te completează de minune, dar, mai ales, îţi amplifică ţie creativitatea. Are darul de a te ambiţiona să arăţi ce poţi, să scoţi la iveală noi şi noi idei interesante, şi schimbul de idei este şi el foarte dinamic. Din această confruntare de idei se poate naşte un proiect benefic pentru ambele părţi, dar trebuie să puneţi la punct toate detaliile că să fiţi siguri că va evolua că la carte. Demult nu ai mai întâlnit un om care să aibă acelaşi mod de a gândi că ţine, şi e o plăcere să staţi de vorba şi să va împărtăşiţi ideile. Va amplificaţi unul altuia imaginaţia, cheful de comunicare, optimismul, creativitatea.

Gemeni

Eşti în faţă unui proiect important şi nu ai voie să te abaţi de la regulile impuse de alţii mai puternici. Eşti şi tu suficient de bine pregătit pentru a face faţă cu brio, te-ai maturizat în ultime vreme şi ştii exact ce ai de făcut pentru a face totul aşa cum ţi se cere. Azi vor avea succes cei organizaţi, cei care iau lucrurile foarte în serios, care se concentrează asupra sarcinilor cu maximă atenţie, că atare demonstrează cât de bun eşti în domeniul tău de activitate printr-o atitudine matură. Lucrurile vor evolua foarte bine spre succes, pentru că ştii exact ce ai de făcut şi respecţi perfect legile şi regulile.

Rac

În loc să te simţi vinovat pentru cine ştie ce greşeală şi să-ţi faci atâtea procese de conştiinţa, mai bine ai pune mâna pe unelte să repari ce ai făcut. Nu lacrimile sau regretele repara problema, ci o acţiune care să compenseze de urgenţă ceea ce ai stricat. Ai toate şansele să restabilesti echilibrul normal în problema respectivă, deci lasă lamentările şi apucă-te de treaba. Da, recunoaşteţi greşeală, dacă ai comis-o, arată-ţi părerile de rău pentru ce ai făcut, dar grăbeşte-te să compensezi eroarea cu o fapta bună, în schimb. Întotdeauna există şi un remediu: ai şanse să-l găseşti dacă acţionezi repede!

Citeşte şi continuarea: Huff.ro 

Foto: studentrecruitmentwebinars.com

horoscop - VT40sz 768x432 1 150x150Citeste si: Horoscop special – Top cele mai BOGATE zodii! 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.