HOROSCOP 14 septembrie 2016 – Cumpănă pentru CAPRICORNI

horoscop - capricorn 658017 960 720

HOROSCOP 14 septembrie 2016 – Cumpănă pentru CAPRICORNI. Taurii se întâlnesc cu o persoană importantă, o persoană care le poate schimbă complet optică asupra vieţii.

Berbec

Ai o mulţime de plăti de adus la zi. Sunt mici, la prima vedere, şi ai impresia că nu va fi nicio problema să le tăi dintr-un foc de pe lista de datorii, dar când vor începe să se adune ba una, ba altă, chiar minore fiind, îţi vei da seama că ajungi la o suma prea mare pe care, cel puţin acum, pe moment, nu o deţii. Nu te implică în prea multe, nu cumpără o mie de lucruri, pentru că nu vei putea achita tot ce ţi-ai propus şi vei genera singur un blocaj financiar. Mai amână unele facturi care nu sunt atât de urgenţe şi pe altădată! Nu ieşi la cumpărături cu toţi banii la ţine, pentru că se duc într-o clipă pe nimicuri!

Taur

Te întâlneşti cu o persoană a cărui înţelepciune o preţuieşti, cum ar fi un prieten mai în vârstă, un părinte, un mentor, pentru că ceea ce are să-ţi spună are efecte mobilizatoare asupra ta. El ştie ce spune, îţi vorbeşte dintr-o aprofundată cunoaştere a unor domenii în care tu eşti încă începător. Urmează-i exemplu, mergi în urmă să cu încredere, pentru că ai enorm de învăţat de la acest om. Îţi e cu ceva mai presus, cu un pas înainte prin studiu şi deschidere spirituală, şi dacă încerci să-i semeni în această privinţa, vei avea numai de câştigat. Tot ce-ţi împărtăşeşte va stă la baza evoluţiei tale.

Gemeni

Viaţă de cuplu e motiv de fericire şi te laşi răsfăţat de gesturile de afecţiune ale celor care te iubesc. Le aştepţi cu inima deschisă, chiar dacă o faci într-o formă uşor egoistă. E o plăcere să vezi cât de multă lume ţine la ţine, dar nu cumva o relaţie de succes cere reciprocitate? De dată această uiţi să oferi şi tu la fel de mult, preferând să te laşi cucerit de vorbe dulci şi declaraţii de iubire. Noroc că partenerul ştie cât de mult îl iubeşti şi nu se va simţi dezavantajat că tu nu oferi aceeaşi atenţie. Azi e rândul tău la fericire; o meriţi!

Rac

Nu eşti bine înţeles de unii care spun nu la tot ce le propui, semn că nu le-ai explicat foarte clar ce intenţii ai. Vorbeşte-le pe înţelesul lor, concis şi la obiect, nu te abate de la subiect, pentru că mesajul tău trebuie să fie perceput corect dacă nu vrei să se nască tensiuni inutile. Unii pot trata orice critică venită de la ţine, chiar şi una meritată, că atac la persoană, tocmai de aceea trebuie să ai grijă ce cuvinte foloseşti. Nu-ţi ascunde părerile, spune-le sincer în faţă, dar fă-o în aşa fel încât să nu generezi supărări din cauza unor eventuale interpretări eronate. Nu-ţi convine ceva? Exprimă-te liber, dar cu idei bine argumentate logic.

Citește continuarea pe Huff.ro

horoscop - zodiac matches couples yourtango 630 2 150x150Citeste si: 3 ZODII la femei potrivite pentru căsătorie !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.