Horoscop 23 Septembrie 2016 – Gemenii primesc veşti despre BANI!

horoscop - 7 1

Horoscop 23 Septembrie 2016 – Gemenii primesc veşti despre BANI! Astăzi Gemenii încep ziua cu bani! Nu de dat, dar de primit. Posibil să nu fie suficienţi, dar mai bine să iei! Pentru Raci e ziua dezvăluirilor demult ţinute sub tăcere. Ai grijă însă, nu toată lumea suporta să audă adevărul!

 Berbec

Ceea ce se petrece azi în jurul tău te pune pe tine în valoare, dar nu neapărat în cea mai bună formă posibilă. Tot ce spui, tot ce faci, iese în evidenţă într-un fel aparte, pentru că nu poţi sta cuminte fără un gest cât de cât şocant despre care lumea să vorbească, dar nu sunt gesturi cu care te poţi mândri întru totul. Unii ar putea să te denigreze, să te bârfească, să te pună într-o lumină defavorabilă, ceea ce te obliga să vorbeşti şi mai mult de tine, dar nu toată lumea te apreciază. Nu poţi mulţumi pe toată lumea.

Taur 

Joci un rol important în grupul din care faci parte, fie că e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tăi. Lumea îţi apreciază sfaturile şi compania, pentru că eşti o sursă de energie pozitivă pentru ei. Ştiu că întotdeauna se pot baza pe ajutorul tău, pentru că tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decât ei, deci le poţi fi de folos când ei se simt blocaţi în ceaţă. Au darul de a-i învăţa pe alţii ce să facă, de parcă tu ai fi o enciclopedie amplă de soluţii şi răspunsuri, la care se poate apela uşor. O faci cu sinceritate şi necondiţionat doar pentru că tu deţii soluţia pentru ei: de ce ai ţine-o doar pentru tine?

Gemeni 

Banii pe care îi primeşti ori nu sunt de ajuns pentru a-ţi satisface o dorinţă, ori nu sunt la nivelul meritat, deşi ar trebui să te ridici pentru drepturile tale. Toleranţa are şi ea o limită, deci nu poţi trece cu vederea că eşti plătit prea puţin sau că eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte că merită mai mult, dar uneori trebuie să-ţi ajustezi pretenţiile şi în funcţie de ce îţi poate oferi cel câte te plăteşte. Mulţi vor aminti de criza atunci când vine vorba să semneze cecul!

Rac 

Dialogul este un pic cam agitat astăzi, pentru că ai ţinut în tine mult timp o serie de aspecte bine păzite cărora le-a venit acum rândul să fie exprimate. E vremea destăinuirilor, a adevărurilor spuse pe şleau, a secretelor descoperite, dar e posibil că efectul acestor confesiuni să nu fie unul prea plăcut, ci pot genera tensiuni şi mai mari. Dacă ai continua să taci, probabil ar fi mult mai bine pentru relaţia ta cu anumite persoane, pentru că nu oricine apreciază sinceritatea şi dezvăluirile tranşante.

Citeşte şi continuarea: Huff.ro

Foto: il5.picdn.net

horoscop - VT40sz 768x432 1 150x150Citeste si: Top cele mai BOGATE zodii. 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.